Normal kullanım için mx4 halen iş görür, fakat uzun vadede mx6acil termal macun almam lazım hangisini almalıyım arada kaldım bunlar dışında daha iyi varsa alabilirim.
mx6 için şikayetçi olanlar falan gördüm forumlarda istenilen performansı vermiyor falan
Hocam MX-5 sanki aralarında en iyisiydi diye biliyorum trde satılmıyo galiba mx-5MX-4 daha iyi. MX-6 diyenler neye göre iyi diyor?
hocam fiyat önemli değil performans olarak hangisi daha iyi ise onu alırımda mx6 sorun yaşayanları gördüm forumlardaMX-4 daha iyi. MX-6 diyenler neye göre iyi diyor? Aralarında devasa farklar yok fakat o fiyat farkına değmez.
normalde mx 5 kullanmıştım değiştirme vakti geldi arkadaş vermiştim kalanı keşke vermeseydim beHocam MX-5 sanki aralarında en iyisiydi diye biliyorum trde satılmıyo galiba mx-5
bilemedim kararsız kaldım almamda lazım şimdiMx4 ve mx6 benzer performans değerlerine sahip olsa da ''ömür bakımından'' mx6 1 gömlek üstündür. fiyat performans olarak mx4 değerlendirilebilir fakat ömür bakımından fiyat farkına değedebilir son karar kullanıcının
MX-5 TR'de görmedim hiç. Sanırım satışı yok.Hocam MX-5 sanki aralarında en iyisiydi diye biliyorum trde satılmıyo galiba mx-5
Ben MX-6 ile sorun yaşayan görmedim. Benim önermeme sebebim neredeyse aynı performans vermelerine rağmen ciddi fiyat farkı olması. MX-4 işini görür.hocam fiyat önemli değil performans olarak hangisi daha iyi ise onu alırımda mx6 sorun yaşayanları gördüm forumlarda
Mx 6 genelde ekran kartı için tavsiye ediyorum çünkü Mx 4 e göre daha katı ve yoğun bu yüzden sürekli macun değişimi yapmana gerek kalmıyor. Sıcaklık olarak sorarsanız Mx 6 testler de 1 2 derece daha serin çalışıyor yani tercih meselesi ben Mx 6 kullandım mennumum.acil termal macun almam lazım hangisini almalıyım arada kaldım bunlar dışında daha iyi varsa alabilirim.
işlemci için alcam kararsız kaldım ya mx 4 alcam galibaMx 6 genelde ekran kartı için tavsiye ediyorum çünkü Mx 4 e göre daha katı ve yoğun bu yüzden sürekli macun değişimi yapmana gerek kalmıyor. Sıcaklık olarak sorarsanız Mx 6 testler de 1 2 derece daha serin çalışıyor yani tercih meselesi ben Mx 6 kullandım mennumum.