kıza ilk mesaj ne atılır

dün sınavda yanıma bi kız oturdu orda 2-3 muhabbet ettik sınav kağıdından ismini gördüm akşam instadan istek attım kabul etti bu kıza ne yazılır ilk mesaj
P1p1ni at şok olsun net dönüp sana yazicak (!)

Bu arada alakasız ama ilerleyen zamanlarda kıza açılma buluşma teklif et zaten kendi kendine ilerler

story falan atıyorsa aktif olarak bekle ve ordan gir. soru sorarsan cevap alman daha büyük ihtimal.

Envidya mı amede mi

AMD derse engelle

Aga kız zor (ilişki) kızı olsaydı isteği sınavdan sonra hemen kabul etmezdi. (En azından bekletirdi.)
Şimdi kıza klasik "Selam Cugulatam" türünden girersen kızı etkilyemezsin.
Sınav nasıldı? falan gibi klasik konulara da gerek yok çünkü konu bitince kız konuyu uzatmazsa ... gibi kalırsın.
Ondan kızın profilini incele.
Neyi sever, ne ilgisini çeker onu bul.
Sonrasında Hikaye paylaş ve bakmasını bekle.
Bakmıyorsa sal, bakıyorsa mesela instadan komik bir video bul ya da kızın ilgisini çekecek onu kıza at. (burada kızın ilgi alanı + mizahını tahmin/analiz edebilmen gerekiyor.)
Kızdan yanıt gelirse "aaaa arkadaşıma gönderecektim" aceleye sana kaçmışa getirirsin.
Sonrasında konuşmayı yokla. Kusura bakma gibisinden gir sakın "özür dilerim arkadaşıma atackatım gibi" küçültücü muhabbetlere girme.
Eğer kız gülerse "istersen arada atayım böyle" gibi bir yol yaparsın oradan devam eder sonrasında şu gün kahve içmeye gideceğim, istersen sende gel dersin akışına bırakırsın.

ben izininle 2. tavsiyeyi vericem çünkü üstdeki arkdaş beğenemmiş onu

favori wwe dövüşçün kim diye sor bence

benim ki reymisteryo sıks vonna hey 619

dün sınavda yanıma bi kız oturdu orda 2-3 muhabbet ettik sınav kağıdından ismini gördüm akşam instadan istek attım kabul etti bu kıza ne yazılır ilk mesaj
yumurta fotoğrafı at, ama temiz bi yumurta olsun muhtemelen soru işareti atacaktır cevabın şu olacak;
-Bu yumurtadan daha kusursuzsun.

• Hahaha
Reaksiyonlar: 1721
piyango bana çıktı yaz<

niye ilk mesajı sen atıyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,047
Üyeler
184,881