cyberpunkta oluyordu bunda da olabilir.rx570e olur mu? virüs falan değildir değil mi
var.GTX 1650 serisinde yok değil mi ?
hocam ben denerim denemesinede benim internetim 23 saate indiriyor yaklaşık rdr 2 yi o yüzden yazma gereği duydum şansınız var ise yapıp denerseniz sevinirim.Aşırı merak ettim ama denemek için 100gb indirmeye üşendim
evet cyberpunk ta fsr 2.1 dengeli mod en düşük grafiklerde 60 65 fps alırken şu an yüksek grafiklerde 45 65 fps alıyorum cidden çok iyi bir mod.cyberpunkta oluyordu bunda da olabilir.
ben cyberpunkta denediğimde oldu.rx570e olur mu? virüs falan değildir değil mi
hocam nasıl yapıldığının videosu veya konusu var mı yoksa müsait olunca anlatabilir misiniz ? bende sınavlardan sonra yapayım diyorum.evet cyberpunk ta fsr 2.1 dengeli mod en düşük grafiklerde 60 65 fps alırken şu an yüksek grafiklerde 45 65 fps alıyorum cidden çok iyi bir mod.
bende olmadı siliyorum şu an. pc ye bir şey olmaz değil mi? kayıt günlüğü falan bir şey diyordu evet dedim videoda da yapıyordu adamcyberpunkta oluyordu bunda da olabilir.
Cyberpunk da olmuyorsa yanlış kurulum vs yapmış olabilirsin. Cyberpunk ve rdr2 silmesem denerdim. Alan wkae2 de dendim sorunsuzdubende olmadı siliyorum şu an. pc ye bir şey olmaz değil mi? kayıt günlüğü falan bir şey diyordu evet dedim videoda da yapıyordu adam
hocam nasıl yapıldığının videosu veya konusu var mı yoksa müsait olunca anlatabilir misiniz ? bende sınavlardan sonra yapayım diyorum.
forum.donanimarsivi.com