TOD Dolu İçerik Aylık 79₺

daha önce üyelik almıştım ama paketi göremiyorum. sıfırdan üyelik mi açmak gerek acaba alabilen var mı?
Hayır, önceki üyelikten bu pakede ulaştım Chrome üzerinden üyeliğinize giriş yapın sonra konudaki linke tıklayın. Kişiye özel paket tanımlandığını zannetmiyorum. Herkes için geçerlidir yüksek ihtimal

Hayır, önceki üyelikten bu pakede ulaştım Chrome üzerinden üyeliğinize giriş yapın sonra konudaki linke tıklayın. Kişiye özel paket tanımlandığını zannetmiyorum. Herkes için geçerlidir yüksek ihtimal
Hocam ama paket almadan üye olamıyoruz üye olmadan da bu dediğiniz paket gözükmüyor

Sezonluk derken sezonun yarısı bitti sayılır 6 ay izleyip 12 ay mı ödüyoruz nasıl oluyor? Yeni sezonu üyelik bitene kadar izletmiyor mu?
Aynen öyle sezonluk ancak diğer eğlence paketleri devam ediyor. Zaten Mayıs Haziran gibi ligler bitiyor. Yazın maç yok

TOD'a giriş yapıp üye oluyorsun hocam, gerisi paketler kısmında adım adım yönlendiriyor seni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aylık değil hocam, sezonluk paket bu... Totalde 948₺ 12 taksitle ayda 79₺ye tüm içerikleri alıyorsun

Ben hiç düşünmeden aldım
kral bu haksızlık ama böyle bir şey olabilir mi ... ben niye 2000 tl verdim aga todddddddd

Hocam ama paket almadan üye olamıyoruz üye olmadan da bu dediğiniz paket gözükmüyor
Hocam ona bakmak lazım ya üyelik için paket şart olmasa gerek

kral bu haksızlık ama böyle bir şey olabilir mi ... ben niye 2000 TL verdim aga todddddddd
Şanssızlık diyelim. Tüm içerikleri 950₺ ye izlemek varken sadece süper lige 2000₺ ödemek... Kimsenin aklına gelmez hocam böyle bir kampanya olacağı

Hocam ona bakmak lazım ya üyelik için paket şart olmasa gerek

Şanssızlık diyelim. Tüm içerikleri 950₺ ye izlemek varken sadece süper lige 2000₺ ödemek... Kimsenin aklına gelmez hocam böyle bir kampanya olacağı
Formula 1 de olsa alırdım.

10 yıllık İpTv’yi 360₺ ye alan ben.

Paket seçmeden üye olunmuyor. O yüzden bu sana özel veya üyeliği bitmiş biri bakabilir.

Kaçak Devam

:kekw:

Geri