XFX RX 6800 SWFT Güncel BIOS

Bir tane BIOS bulabildim o da az önce gönderdiğim şuanda kurulu olan hocam. Kendi sitesine de bakayım dedim ama Downloads kısmı boş duruyor. Bir de ekran kartının üstünde Switch olacak onu değiştir bakalım bir de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun önceki konunda anlattığınsa OCCT adlı programı indirip Stability test sekmesinden ekran kartını Power testine sokar mısın? 10-15 dakika yapman yeterlidir. Bak bakalım siyah ekran, resetleme vb. bir şey olacak mı?
Bende xfx rx6800 merc var. Bendeki bios 020.001.000.044 bu neye göre veriliyor arkadaşın kartı xfx swft ama sonu 71 ben bios numaramı aratınca rx6800 çıkıyor ama arkadaşın biosun da 6950xt çıkıyor bios yanlış değil mi acaba

Bende xfx rx6800 merc var. Bendeki bios 020.001.000.044 bu neye göre veriliyor arkadaşın kartı xfx swft ama sonu 71 ben bios numaramı aratınca rx6800 çıkıyor ama arkadaşın biosun da 6950xt çıkıyor bios yanlış değil mi acaba
Yok hocam arkadaşınki bu https://www.techpowerup.com/vgabios/246340/246340
Seninkisi de bu olması lazım. https://www.techpowerup.com/vgabios/232249/232249
Sadece BIOS numarası değilde Device ID'den de bakıyorum.

zaten furmark öyleykendi, sonraki taktığım prizde sıkıntı yok yani
XMP falan açık durumdaysa şuan kapat hocam onu bakalım. Sorunun olduğu saatte Olay Görüntüleyicisinden Düzey Önemli olana bir bak bakalım. Tam ekran yapıp ekran görüntüsünü de gönder.

Son düzenleme:
Yok hocam arkadaşınki bu https://www.techpowerup.com/vgabios/246340/246340
Seninkisi de bu olması lazım. https://www.techpowerup.com/vgabios/232249/232249
Sadece BIOS numarası değilde Device ID'den de bakıyorum.

XMP falan açık durumdaysa şuan kapat hocam onu bakalım. Sorunun olduğu saatte Olay Görüntüleyicisinden Düzey Önemli olana bir bak bakalım. Tam ekran yapıp ekran görüntüsünü de gönder.
Az önce fire strike extreme test tekrar başlattım, GPU bios'u "silent" moddaydı ve normalde o testte 200w çekiyordu ama silent modda 125w civarı güç çekti. Testte ilk defa sıkıntı yaşamadım.

Dediğiniz şeye gelecek olursam "önemli" düzeyinde olan hata, görüntü bu sefer gitmediği için çıkmadı. Ancak dün görüntü her testi başlattığımda gidiyordu. O yüzden dünki hatalarda "önemli" olan hatada ise şu yazıyor: "Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir."

Ben görüntü gittiğinde sistemi mecburi olarak tuşundan kapatıyordum. Bence bu yazının sebebi odur. Ama sorun güç kaynağı kaynaklı da olabilir tabii.

@MrCodeX @Emmree

XFX SWFT 319 RX 6800 için en son BIOS u bulmama yardım edebilecek var mı?

Bu ekran kartını kullananlar kendi bioslarına bi bakıp yazarsa en azından bendeki farklı mı anlamış olurum.

Son düzenleme:
Az önce fire strike extreme test tekrar başlattım, GPU bios'u "silent" moddaydı ve normalde o testte 200w çekiyordu ama silent modda 125w civarı güç çekti. Testte ilk defa sıkıntı yaşamadım.

Dediğiniz şeye gelecek olursam "önemli" düzeyinde olan hata, görüntü bu sefer gitmediği için çıkmadı. Ancak dün görüntü her testi başlattığımda gidiyordu. O yüzden dünki hatalarda "önemli" olan hatada ise şu yazıyor: "Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir."

Ben görüntü gittiğinde sistemi mecburi olarak tuşundan kapatıyordum. Bence bu yazının sebebi odur. Ama sorun güç kaynağı kaynaklı da olabilir tabii.

@MrCodeX @Emmree

XFX SWFT 319 RX 6800 için en son BIOS u bulmama yardım edebilecek var mı?

Bu ekran kartını kullananlar kendi bioslarına bi bakıp yazarsa en azından bendeki farklı mı anlamış olurum.
Senin bu güç kaynağının modeli ne? Şuan sorunsuz çalışıyorsa onda bir sıkıntı olabilir.

Senin bu güç kaynağının modeli ne? Şuan sorunsuz çalışıyorsa onda bir sıkıntı olabilir.

kasa+psu bu, pubg de vs cızırtı yapıyor.
Coil whine gibi düşünmüştüm ama bildiğimiz tiz bir cızırtı

kasa+psu bu, PUBG de vs cızırtı yapıyor.
Coil whine gibi düşünmüştüm ama bildiğimiz tiz bir cızırtı
Eğer tanıdık falan varsa ekran kartını onların sisteminde takıp dener misin? 600W PSU yeterli olacaktır denemek için.

sorunun gpu da olduğunu mu düşünüyorsunuz
Düşük Watta sorun çıkarmayıp Yüksek Watta sorun çıkarıyorsa PSU'dan kaynaklı olabilir diye düşündüm. Onların zaten test sistemi vardır. Kartını takıp denesin orada. O zaman sonuç ortaya çıkar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,632
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri