POCO F4 VS TECNO CAMON 20?

Redmi note 12'ye de bakabilirsin. Teknik şeylerini ezbere bilmiyorum şuan da ama vergi indirimi için bir çok kişi aldı..

İkisi arasından F4 paramparça eder. Bütçe nedir?

Al geç hocam bana kalırsa daha iyisi yok. Pro versiyonunu kullanıyorum harika bir telefon. A54 vs de var bunun dışında bu bantta ama bu daha iyi

Al geç hocam bana kalırsa daha iyisi yok. Pro versiyonunu kullanıyorum harika bir telefon. A54 vs de var bunun dışında bu bantta ama bu daha iyi
Güzel cihaz

Screenshot_2024-01-06-17-08-09-92_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg

15e honor 90 vardı bitmiş

bilemedim ya iyi bir cihaz oldugunu bılıyorum da :(

Bilemeyecek bir şey yok aslında. Fiyatına göre mükemmel. Kamerası çok iyi. Android 15 dahil alacak. Arayüzü de çok temiz. Poco gibi eski veya tecno gibi destekte sorun çıkaracak bir şey değil. Bunu almasanız bile en azından a54 veya a34/s20fe gibi bir cihaz almanızı öneririm

Bilemeyecek bir şey yok aslında. Fiyatına göre mükemmel. Kamerası çok iyi. Android 15 dahil alacak. Arayüzü de çok temiz. Poco gibi eski veya tecno gibi destekte sorun çıkaracak bir şey değil. Bunu almasanız bile en azından a54 veya a34/s20fe gibi bir cihaz almanızı öneririm
s20 fe ve gt2 düşüneceğim fakat ısınma sorununu düşünüyorum
var mı sizde ısınma?

Günlük kullanımda yok. Zorlayıcı oyunlarda ve şarj esnasında ısınabilir ancak o da rahatsız edici düzeyde değil bana kalırsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,947
Üyeler
198,665
Son üye
Mini_itx

Geri