13-15 Gibiİkisi arasından F4 paramparça eder. Bütçe nedir?
özellik açısından geride kaldığını düşünüyorum pocof4 daha mantıklı ona göreRedmi note 12'ye de bakabilirsin. Teknik şeylerini ezbere bilmiyorum şuan da ama vergi indirimi için bir çok kişi aldı..
Güzel cihazAl geç hocam bana kalırsa daha iyisi yok. Pro versiyonunu kullanıyorum harika bir telefon. A54 vs de var bunun dışında bu bantta ama bu daha iyi![]()
Realme GT 2 256 GB 12 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Realme GT 2 256 GB 12 GB fiyatları 20.350,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Realme GT 2 256 GB 12 GB özelliklerini incele, 7 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
bilemedim ya iyi bir cihaz oldugunu bılıyorum daAl geç hocam bana kalırsa daha iyisi yok. Pro versiyonunu kullanıyorum harika bir telefon. A54 vs de var bunun dışında bu bantta ama bu daha iyi![]()
Realme GT 2 256 GB 12 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Realme GT 2 256 GB 12 GB fiyatları 20.350,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Realme GT 2 256 GB 12 GB özelliklerini incele, 7 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
s20 fe ve gt2 düşüneceğim fakat ısınma sorununu düşünüyorumBilemeyecek bir şey yok aslında. Fiyatına göre mükemmel. Kamerası çok iyi. Android 15 dahil alacak. Arayüzü de çok temiz. Poco gibi eski veya tecno gibi destekte sorun çıkaracak bir şey değil. Bunu almasanız bile en azından a54 veya a34/s20fe gibi bir cihaz almanızı öneririm
var mı sizde ısınma?