OUHasan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 4,281
Doğru tahmin hacı abi Allah seni kutsasın görüşmek üzereİnancın ne bilmiyorum ama Müslüman değilsen uzatmayalım.
Doğru tahmin hacı abi Allah seni kutsasın görüşmek üzereİnancın ne bilmiyorum ama Müslüman değilsen uzatmayalım.
Madem Müslüman değilsin neden saygısızlık yapıyorsun? Bunu çoğu inançsız yapıyor, birde utanmadan kendilerine saygı bekliyorlar.Doğru tahmin hacı abi Allah seni kutsasın görüşmek üzere![]()
Saygı beklemiyorum kanka ayrıca ne saygısızlığı dua ediyorum Allah Allah yaranamıyorumMadem Müslüman değilsin neden saygısızlık yapıyorsun? Bunu çoğu inançsız yapıyor, birde utanmadan kendilerine saygı bekliyorlar.
Hassas konulardan biri olan dinlerle alay edemezsin. Bu özgürlüğe insan olarak sahip değilsin. İnsan olmadığını söylüyorsan bilemem.Yo kanka kandırmıyorum kendimi tüm dinler ve ideolojilerle alay da ediyorum eleştiriyorum da
Aristotelese göre hayvanımHassas konulardan biri olan dinlerle alay edemezsin. Bu özgürlüğe insan olarak sahip değilsin. İnsan olmadığını söylüyorsan bilemem.
Aristoteles bir insan. Yani bir insan senin hayvan olduğunu belirliyor. Demek ki sonuç itibariyle sen tüm insanlardan daha aşağısın.Aristotelese göre hayvanım![]()
ÖyleyimAristoteles bir insan. Yani bir insan senin hayvan olduğunu belirliyor. Demek ki sonuç itibariyle sen tüm insanlardan daha aşağısın.
Babanda mı öyleÖyleyim![]()
O zaman aşağı Hasan diyebiliriz.Öyleyim![]()