samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 765
Poco f5den pişman olmazsın al geçPoco f5 bana tam uyuyor aslında işlemcisi güçlü batarya iyi ekran iyi fiyat iyi kamera orta
Poco f5den pişman olmazsın al geçPoco f5 bana tam uyuyor aslında işlemcisi güçlü batarya iyi ekran iyi fiyat iyi kamera orta
Kamerası çok kötü değilse alabilirim aslındaPoco f5den pişman olmazsın al geç
Ortalama üstüdür.Ama tasarım falan samsunglardan iyi benceKamerası çok kötü değilse alabilirim aslında
Mağazada bakarım ikisinede orda karar veririrm büyük iht-Ortalama üstüdür.Ama tasarım falan samsunglardan iyi bence
s23 fe alınır benceTelefon almayı düşünüyorum kamerası ve işlemcisi iyi olmalı ama bu telefonların işlemcisi çokmu ısınıyor performansları nasıl? Alınırsa snapdragonmu yoksa exynosmu almalıyım? yardımcı olurmusunuz?
tasarım dışında çok iyi cihazs23 fe alınır bence
S24 lerde hemen hemen ekran kasa oranı dışında bu tasarım ile gelecek gibi. Bu fiyata şimdilik en iyisi s23 fe. DÜşünürseniz samsung kendi sitesinde öğrenci belgesi tanıtana indirimli veriyor.tasarım dışında çok iyi cihaz
Sadece üniversite içinmi?S24 lerde hemen hemen ekran kasa oranı dışında bu tasarım ile gelecek gibi. Bu fiyata şimdilik en iyisi s23 fe. DÜşünürseniz samsung kendi sitesinde öğrenci belgesi tanıtana indirimli veriyor.
s23fe 60 fps pubg aklımda birde f5 var poco f5 o nasıl sence? onu alıcam yada s23feS22 al, Samsung Fe serisi cihazlar 30fps kilitli oluyor. S21 Fe mesela oyun için alanlar 30fps görünce şort oluyo.
S22 tavsiye ederim işlemci lazımsa.
Düzeltmişlerdir onu A serisinde bile oyunlarda FPS kilitleri büyük oranda açık. Hatta A04S de bile PUBG 45FPS modu açıkS22 al, Samsung Fe serisi cihazlar 30fps kilitli oluyor. S21 Fe mesela oyun için alanlar 30fps görünce şort oluyo.
S22 tavsiye ederim işlemci lazımsa.
Sana şöyle diyim, günlük kullanım cihazı arıyorsan S23FE tam senlik bir cihaz. Ama günün çoğunu mobil oyunla geçiririm dersen Samsungun şuan kullandığım S23 modeli dahil hiçbir modeli bu iş için üretilmiş cihazlar değil. İşlemcileri güçlü ve her türlü oyunu oynatır ama ona göre dizayn edilmediği kullandıkça belirgin şekilde anlaşılıyor. Poco F5 gibi cihazlar ise daha çok o tarz ağır oyun kullanımına hitap ediyor. Kullanım tarzına göre karar vermen gerek.Mağazada bakarım ikisinede orda karar veririrm büyük iht-
Oyun vb oynuyorum oynadımmı bazen uzun oynuyorum bazen orta ama kamerada önemli bir tık benim içinDüzeltmişlerdir onu A serisinde bile oyunlarda FPS kilitleri büyük oranda açık. Hatta A04S de bile PUBG 45FPS modu açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sana şöyle diyim, günlük kullanım cihazı arıyorsan S23FE tam senlik bir cihaz. Ama günün çoğunu mobil oyunla geçiririm dersen Samsungun şuan kullandığım S23 modeli dahil hiçbir modeli bu iş için üretilmiş cihazlar değil. İşlemcileri güçlü ve her türlü oyunu oynatır ama ona göre dizayn edilmediği kullandıkça belirgin şekilde anlaşılıyor. Poco F5 gibi cihazlar ise daha çok o tarz ağır oyun kullanımına hitap ediyor. Kullanım tarzına göre karar vermen gerek.
hayır lise ortaokul fark etmiyor. edevletten öğrenci belgesini alıp siteye yüklemeniz yeterliSadece üniversite içinmi?