darmoshark N3 vs Attack Shark X3 vs Delux M800PRO

Koparan

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba bu konu başlığında olduğu gibi
darmoshark N3, Attack Shark X3, Delux M800PRO model mouselerden hangisini almamı önerirsiniz genelde fps battle royale tarzı oyunlar oynuyorum öncesinde wireless olarak razer deathadder v2 pro ve Glorius Model O wireless kullandım bunlara yakın bu performansları rahatlığı verebilecek mouse hangisidir ?

Attack Shark X3 ama küçük gelebilir boyu

Merhaba bu konu başlığında olduğu gibi
darmoshark N3, Attack Shark X3, Delux M800PRO model mouselerden hangisini almamı önerirsiniz genelde fps battle royale tarzı oyunlar oynuyorum öncesinde wireless olarak razer deathadder v2 pro ve Glorius Model O wireless kullandım bunlara yakın bu performansları rahatlığı verebilecek mouse hangisidir ?
Dareu A950 Pro 'ya baktın mı?

Dareu A950 Pro 'ya baktın mı?
Bu biraz tuzlu geldi ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

logitech g203 kullanıyorum boyutları neredeyse aynıymış.
1704960772796.png

hangi siteden alayım en uygun olan site neresidir ?

Son düzenleme:
Bu biraz tuzlu geldi ya

logitech g203 kullanıyorum boyutları neredeyse aynıymış.
Alıntıyı görüntüle

hangi siteden alayım en uygun olan site neresidir ?

1300 ₺

Bende attack x3 alicam amzonda 1k +KDV 1.2k ya geliyo ATTACK SHARK X3 49g SUPERLIGHT Fare, PixArt PAW3395 Oyun Sensörü BT/2.4G Kablosuz/Kablolu Oyun Faresi, 26000'e Kadar 6 Ayarlanabilir DPI, 200 Saat Pil, G502, Win11/Xbox/PS/Mac için Ofis Faresi (Beyaz) https://amzn.eu/d/g7Uidez

1300 ₺
ha bu da varmış çok kararsız kaldım her yerden mouse çıktı kağıt üstünde ve deneyimde en iyisi hangisi şimdi ?
ATTACK SHARK X3 MÜ - DAREU A950PRO mu?

Son düzenleme:
ha bu da varmış çok kararsız kaldım her yerden mouse çıktı kağıt üstünde ve deneyimde en iyisi hangisi şimdi ?
ATTACK SHARK X3 MÜ - DAREU A950PRO mu?
Bi arkadaş önermişti x3 u bende henüz almadım o memnunmus m800 proyu alma diyolar bağlantı sorunu varmis

Dareu A950 Pro al geç.

X3'te de biraz click latency var. Fps oyunları için A950 pro alabilirsiniz

Geri