Resmi satıcı knk sanirimOrijinal olduğunu nerden biliyorsunuz?
Knk Gold black olan kordon tarafı gümüş black black olan kordon tarafı siyah sanırım saat olan yer gold detaylı karar veremedimBen gold cuyumda sizi bilmem hocam siz karar verin ona bence
saatin mekanizması ne![]()
POEDAGAR Üst Marka Lüks Erkek Kol Saati Su Geçirmez Aydınlık Tarih Hafta Erkekler Saatler Paslanmaz Çelik Kuvars erkek saati Erkek reloj - AliExpress 1511
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
POEDAGAR Lüks Erkek Kol Saati Su Geçirmez Aydınlık Tarih Hafta Erkekler İzle Spor Paslanmaz Çelik Kuvars erkek Saatler Erkek reloj + kutu - AliExpress 1511
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
- 13 Ocak 10:59 'da kampanya sona erecektir.
- Kargonun ücretsiz olması avantajlıdır.
- Her üye 1 adet alabilir.
Alıntıyı görüntüle
Knk saat alınır bence ama renginde kararsızım black black mi Gold black mi alsam kordon tarafı silver olan var black olan varsaatin mekanizması ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
QUARTZ mekanizma 41mm bir saat alsam mı kararsız kaldım
black blackKnk saat alınır bence ama renginde kararsızım black black mi Gold black mi alsam kordon tarafı silver olan var black olan var![]()
Türkiye pazarında 2500 dolaylarında satılıyor. 5 bin'e yakın pozitif derecelendirmesi (5 yıldız) mevcut. Bu fiyat bandında zaten TR pazarında temiz saat bulunmazOrijinal olduğunu nerden biliyorsunuz?
Hocam bende 419 gibi bir fiyat gözüküyor neden?Türkiye pazarında 2500 dolaylarında satılıyor. 5 bin'e yakın pozitif derecelendirmesi (5 yıldız) mevcut. Bu fiyat bandında zaten TR pazarında temiz saat bulunmaz![]()
Bende black black alcam sanırım daha resmi ve daha şık duruyorBlack black aldım bitane bakalım nasılmış
2. el seiko 5?Türkiye pazarında 2500 dolaylarında satılıyor. 5 bin'e yakın pozitif derecelendirmesi (5 yıldız) mevcut. Bu fiyat bandında zaten TR pazarında temiz saat bulunmaz![]()
Alınır mibedavaya takılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. el seiko 5?![]()
ben de 450 lira oluyor her şey beraber, sen de ne kadar?Bende black black alcam sanırım daha resmi ve daha şık duruyor
Alan alsın da bence berbat.Alınır mi