Lenovo Gaming Laptop Fiyatları & Çeşitleri - Teknosa
Lenovo Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Lenovo oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da!
Güzel fiyat ne kadar mantıklı olur bilemiyorum ama![]()
Lenovo Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Lenovo oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da!www.teknosa.com
bence güzel fiyat şuan en ucuz rtx4050 laptop 27 bin tl![]()
Lenovo Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Lenovo oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da!www.teknosa.com
Teşhir genelde kullanıma açık olan raflardaki ürün oluyoeYanlış anlamayın ama teşhir ürün için de milleti heveslendirmeyin lütfen. İndirim de olsa az bir para vermiyorsunuz ve nasıl, ne için ve ne kadar kullanıldığını hiç bilmediğiniz bir ürün alıyorsunuz. Millet teknolojik aletin kutusunu açarken bile tedirgin oluyor. 3-5 az verin gerekirse daha düşük özellikli ya da 3-5 fazla verin kolayca değişim yapabileceğiniz bir yerden sıfır alın bence.
Yanlış yönlendirme yok herşeyin fiyatı artıyor enflasyondan dolayı , kullanıcı ikinci el yerine bunu tercih edebilir.Sonuçta firma satıyor beğenmezsen geri iade et.Yanlış anlamayın ama teşhir ürün için de milleti heveslendirmeyin lütfen. İndirim de olsa az bir para vermiyorsunuz ve nasıl, ne için ve ne kadar kullanıldığını hiç bilmediğiniz bir ürün alıyorsunuz. Millet teknolojik aletin kutusunu açarken bile tedirgin oluyor. 3-5 az verin gerekirse daha düşük özellikli ya da 3-5 fazla verin kolayca değişim yapabileceğiniz bir yerden sıfır alın bence.
Nasıl aldın yaArkadaşlar laptopu ben aldım. Mediamarkt indirimlerinde de teşhir bir laptop almıştım. Ürünlerde 1 yıl garanti yazıyor fakat girip kendim kaydettirdiğimde aldığım bütün ürünler 2 yıl garantiye girdiler. Bu laptop türkiye piyasasına gireli 3 4 ay oldu. Teknosaya da 1 ay falan gecikmeli geldi zaten. Teşhire açmaları falanı filanı derken ben temiz olduğunu düşündüm ve aldım. Eğer beğenmezsem temizliğini iade edicem zaten.
Bu arada tekno club üyesi olduğum için sepette 350 lira daha düştü.
Çok haklısın da az para değil işte sonuçta riske değmeyeceğini düşünüyorum.Yanlış yönlendirme yok herşeyin fiyatı artıyor enflasyondan dolayı , kullanıcı ikinci el yerine bunu tercih edebilir.Sonuçta firma satıyor beğenmezsen geri iade et.
Ben de bundan bahsediyorum zaten yüzlerce kişinin gelip laptopını kurcalayıp kimisinin tuşları zorladığını ekran kapağını eğip büktüğünü düşün ki iyimser şekilde yazdım. Almak ister miydin bir tekrar düşün.Teşhir genelde kullanıma açık olan raflardaki ürün oluyoe
Mobilden ben de denedim giremedim. Masaüstünden girdim aldım. Ürünü disbratörler bile 28 e satıyo ve freedos bu üründe windows 11 de yanında veriliyor bence güzel fiyattı paylaşan arkadaşa teşekkürler.Nasıl aldın yasistem da hata var giriş yapılmıyor 10 dakikadır almaya çalışıyorum
Hocam yıllardır teşhir ürün alırım. Hiç başıma öyle kapağı bükülmüş edilmiş ürün gelmedi. Çünkü bunlar rapor edilir üründe cizik bile varsa not olarak yazmak zorundalar. Aldığım laptopların hepsinde kutusu yırtık sistem kurulmuştur vb ibareler vardı oldukça temizlerdi. Bakalım şansımıza bu nasıl olacakÇok haklısın da az para değil işte sonuçta riske değmeyeceğini düşünüyorum.
Ben de bundan bahsediyorum zaten yüzlerce kişinin gelip laptopını kurcalayıp kimisinin tuşları zorladığını ekran kapağını eğip büktüğünü düşün ki iyimser şekilde yazdım. Almak ister miydin bir tekrar düşün.