yurt dışı mi 11t pro almak mantıklımı?

yakha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
119
arkadaşlar bende iphone se 2020 var batarayası bitik ve bana yetmiyor ve telefonun ekranı küçük gelemyee başladı artık mi 10t pro kullanmıştım önceden çalındı o telefon ama memmundum ondan şimdi mi 11t pro ya geçmek istiyorum ama yurt içi olanları baya pahalı yurt dışı alınır mı? şuan sizc?

yd alinir 10t kutusu varya sende ondaki imeiyi ona atarsin

Yurtdışı telefon alabilirsin,direnç ile kayıt oluyor kendin imei verirsin sorun olmaz al geç.

yd kayıt ettirmek mantıksız ama eski telefonu imeli ona atabilirsin onunda kapanma ihtimali var

yd alinir 10t kutusu varya sende ondaki imeiyi ona atarsin
bende kutusu duruyor 10t pronun öyle onun imeisini geçirebiliyormuyum ama çalan adam o telefonun imeisini değiştirmiş olaiblir

Bende 11T kullanıyorum yurtdışı. 11T imei atılıyor 11T proya dirençle atılıyor.

Tam olarak neyi mantıksız?
hocam benim önceki telefon yurt içiydi mi10t pro çalan adam onun imesini değiştirmiş olabilir eğer değiştirdiyse bile ben kutudaki imei numarasını yeeni yd olana atabiliyormuyum

hocam benim önceki telefon yurt içiydi mi10t pro çalan adam onun imesini değiştirmiş olabilir eğer değiştirdiyse bile ben kutudaki imei numarasını yeeni yd olana atabiliyormuyum
Atarsın, bir sorun olmaz ama değiştirmedilerse klona düşer tekrar imei atman gerekir evde kullanılmayan bir tuşlu telefon varsa onun da imeisini verebilirsin.

Atarsın, bir sorun olmaz ama değiştirmedilerse klona düşer tekrar imei atman gerekir evde kullanılmayan bir tuşlu telefon varsa onun da imeisini verebilirsin.
hocam şimdi imei atarsak bir daha kapanmıyormu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

klona düşerse sürelimi oluyor imei

Imei kendi kapanmıyor, başka bir cihaza atılırsa kapanır.

Kısa süre içerisinde kapanıyor.
hocam peki şöyle yapsak bitane telefon alıp tuşu çalışmayan onun imesini alıp telefonu parçalasak sınırsız olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri