Last Trials
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Bütçe
- 11000
Sumsung a34 11000 TL'ye alınır mı?Oyun performansı nasıl? yada daha iyi Bi tavsiyeniz varmı?
Yani o fiyata alınabilir bir telefon evet.Sumsung a34 11000 TL'ye alınır mı?Oyun performansı nasıl? yada daha iyi Bi tavsiyeniz varmı?
A serisi genele donanımdan kısık ama kamera ekran tasarıma önem veren modeller. M serisi ile karşılaştırınız bence . A serisi kullanan arkadaşarımın cihazları kasım kasım kasıyordu . Şuan cihazlara pek hakim değilim iyileştirmiş olabilirler.Sumsung a34 11000 TL'ye alınır mı?Oyun performansı nasıl? yada daha iyi Bi tavsiyeniz varmı?
a34 alınmaz mı yani?A serisi genele donanımdan kısık ama kamera ekran tasarıma önem veren modeller. M serisi ile karşılaştırınız bence . A serisi kullanan arkadaşarımın cihazları kasım kasım kasıyordu . Şuan cihazlara pek hakim değilim iyileştirmiş olabilirler.
5 senedir M20 4/64 kullanıcısıyım halen gayış gibi .
Uzun zamandır telefon piyasasından uzağım ne desem yalan olur ama şahsi ve çevredeki tecrübelerimi aktarmak istedim .a34 alınmaz mı yani?
m34'ten daha iyi hocam işlemci olarak da, yani donanımdan kısık bir tarafı yok gibiUzun zamandır telefon piyasasından uzağım ne desem yalan olur ama şahsi ve çevredeki tecrübelerimi aktarmak istedim .
m serisiyle kıyasladığımız zaman a baya önde aslına amaUzun zamandır telefon piyasasından uzağım ne desem yalan olur ama şahsi ve çevredeki tecrübelerimi aktarmak istedim .
İşlemci gpu performans kıyaslamalarınada bakınız .m34'ten daha iyi hocam işlemci olarak da, yani donanımdan kısık bir tarafı yok gibi
m34 6gb a34 8gb bu arada
a34 alınmaz mı yani?
İşlemci olarak daha performanslı A34, M34 batarya olarak daha iyi.İşlemci gpu performans kıyaslamalarınada bakınız .