fiorino 1.4 fire safeline Alınır mı?

Yüzdelike mecbur bakıcak, mağlul maaşları duruma göre değişiyor, araç fiyatlarında maaş ve engel durumuna göre değişiyor
engeli olan kişi babaannemiz dedemiz vefat etti 30-35 sene oldu onun için 935 tl bir maaş aliyor ondan

Boşver alsın o fiyata bırak. ÖTV nedir hangi araçta ne kadardır bilmeyen ve ısrarla dediğini anlamayan birine bunu anlatmaya uğraşma kendi öğrensin. Zamanında bende bunun araştırmasını baya yapmıştım o yüzden demek istediğini çok iyi anladım, konunun takipçisiyim 😁

Boşver alsın o fiyata bırak. ÖTV nedir hangi araçta ne kadardır bilmeyen ve ısrarla dediğini anlamayan birine bunu anlatmaya uğraşma kendi öğrensin. Zamanında bende bunun araştırmasını baya yapmıştım o yüzden demek istediğini çok iyi anladım, konunun takipçisiyim 😁
ayn kanka gel beraber gidelim eşkişehir şubeye ne dersin !

Yakın olsam sırf bu olayı görmeye gelirdim valla. Boş boş laf etme işte git şubeye öğren.
dostum bırak biraz sonra bunun ötvsi yüzde 220 diyecek 50k ya almaya çalışacak

Burada açıklamış

Ticari araçta ötv %15. Engelli olmadan esnafa %1 ile veriyor. Yani o araba 316k olacağını sanmam. Yukarıdaki arkadaşlar doğru söylüyor.

1.4 fire almayin aldirmayin uzk durun yag. Yag yakar, bastinmi gitmez, yakiti cok yakar, yokus cikmaz, surekli bagirir...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

otv fiyati iptal oluyor yari yariya fiyat gidiyor alan yakinlarim var bizde alacagiz Alınır mı? 316 bine
Hocam arac hafif ticari otv %15-%4 gibi birsey

1.4 fire almayin aldirmayin uzk durun yag. Yag yakar, bastinmi gitmez, yakiti cok yakar, yokus cikmaz, surekli bagirir...

Hocam arac hafif ticari otv %15-%4 gibi birsey
yari yariya dusme olayi otomobiller icin benimde dedem %95 engelli 2023 connect alacaktik ama ogrendikki otv orani fioriono-courier-rifter-connect gibi araclar icin %15. Egea tarzi bir arac alirsaniz neredeyse yari yariya duser

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,452
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri