Oddo
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
16K seviyelerinde seyreden bir monitördü. bildiğim kadarıyla son dönemde bu kadar hiç düşmedi. ek bilgi: şuan kullandığım beğendiğim monitör.
Valla parasızlık durduruyor ben durmasam daUzun süre kullandım. Black equalizer ayarı gerçekten çok ilginç. Siyah renkleri ayırt etmekte çok faydalı. CsGo oyuncuları durmasın.
Senin canın sağolsun. Daha iyilerine inşallahValla parasızlık durduruyor ben durmasam da
İnan bana en son ki şu Dell 240 hzi almasaydım vallahi de billahi de alırdım şuan. XL2566K alacağım zaten Mayıs gibi
Bende var, şiddetle öneririmİnan bana en son ki şu Dell 240 hzi almasaydım vallahi de billahi de alırdım şuan. XL2566K alacağım zaten Mayıs gibi
Valla hocam dell de iyidir ya. Bende 144 hz benq var. Bilgisayarım 240 fps oynatabiliyor olsa alamadığıma çok üzülürdüm. Neyse ki bilgisayarım da yeterince iyi değilİnan bana en son ki şu Dell 240 hzi almasaydım vallahi de billahi de alırdım şuan. XL2566K alacağım zaten Mayıs gibi
Asus 540'tan sonra en iyi fps oyun monitörü zaten. Benq 540 çıkardığında en iyisi yine benq olacak. Adamlar bu sporu yapıyor.Bende var, şiddetle öneririm
280 i diyorsun sanırım g2425h modeliniİnan bana en son ki şu Dell 240 hzi almasaydım vallahi de billahi de alırdım şuan. XL2566K alacağım zaten Mayıs gibi