Rx 5700XT ve RX 6800 16 Gb kartımı RTX 3070Tİ ile takas ettim.Sizce değer mi?

Smart acces memory kapat 23.5.1 sürümünü kur biraz daha iyi oluyor. Tier ab bir psu yoksa ya da bazı tier c psularda stutter olabiliyor. Tavsiyem psu ve anakart değişmen giriş seviyesi anakartlarda yeterince pce hattı yok m2 ssd de kullanıyorsan stutter yaşayabiliyorsun.
Kendim sam kapatıp 23.5.1 kullanıyorum önceden bendede stutter micro stutter ve drop oluyordu.
Takasa gelirsek tecavvüz vakası

Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese;
Adam bana sıfır RTX 4060'da sundu...
Arkadaş etmeden önce yazsaydın ya şimdi ne desek nafile

İki kartı satıp 3090 alırdı ikinci el yaptığına bak :D

Hocam FENNA KAZIKLANMIŞSINIZ geçmiş olsun 6800 zaten 3070 ti çöpünü ezer, bir de 5700xt gibi bir kart vermişsiniz, kendisi 3060 ti G6 gücünde neredeyse

Adam 2 kartı alıp ölü fiyata satsa gidip 3080 alır üstüne para kalır bize denk gelmiyor böyle kârlı alış veriş

Ama makara yapıyorsun kesin
Yeminle ciddiyim şuan rx 6800'ü aldım adam kasa değiştirdi,işçilik,format,yeni psu karşılık rx 5700xt verdim sorunu test edeceğim eğer ki çözüldüyse işte o zaman helali hoş olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki kartı satıp 3090 alırdı ikinci el yaptığına bak :D
Yeminle ciddiyim şuan rx 6800'ü aldım adam kasa değiştirdi,işçilik,format,yeni psu karşılık rx 5700xt verdim sorunu test edeceğim eğer ki çözüldüyse işte o zaman helali hoş olsun.

Smart acces memory kapat 23.5.1 sürümünü kur biraz daha iyi oluyor. Tier ab bir psu yoksa ya da bazı tier c psularda stutter olabiliyor. Tavsiyem psu ve anakart değişmen giriş seviyesi anakartlarda yeterince pce hattı yok m2 ssd de kullanıyorsan stutter yaşayabiliyorsun.
Kendim sam kapatıp 23.5.1 kullanıyorum önceden bendede stutter micro stutter ve drop oluyordu.
Takasa gelirsek tecavvüz vakası
şuan rx 6800'ü aldım adam kasa değiştirdi,işçilik,format,yeni psu karşılık rx 5700xt verdim sorunu test edeceğim eğer ki çözüldüyse işte o zaman helali hoş olsun.

şuan rx 6800'ü aldım adam kasa değiştirdi,işçilik,format,yeni psu karşılık rx 5700xt verdim sorunu test edeceğim eğer ki çözüldüyse işte o zaman helali hoş olsun.
psu ne taktı sana

Adam seni şapalak manyağı yapmış rx 6800 zaten tek başına 3070 ti ezip geçer. 6-7K zarardasın.

Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese;
Adam bana sıfır RTX 4060'da sundu...
Rx 6800 ün kendisi 3070ti dan iyi zaten.

Eyvah eyvah son zamanlarda gördüğüm en kötü takas

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,628
Üyeler
186,357
Son üye
Bünyamin001
Geri