Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
1100 e aldığımı 3 k ya sattım çünkü elimde çok fare var diye sonra pişman oldumNe Gerek Vardı Hocam Eva Meva![]()
1100 e aldığımı 3 k ya sattım çünkü elimde çok fare var diye sonra pişman oldumNe Gerek Vardı Hocam Eva Meva![]()
bence bir oyuncu koltuğu alsam rank atlarım gibi ama neyseRazer da v3 4k ediyosa gladius 4 bin liraya çok ucuz her türlü
Bana Hediye Etmediğin Mouslar Demek .elimde çok fare var
Ahahaha. VermemBana Hediye Etmediğin Mouslar Demek .
Ziya Ziya .
![]()
1000 Hz gösteriyor ama 4000 Hz'i nerden baktınız?Acık Pahalı Ama 4000 Hz Veriyor Ve Sensörü PAW 3395 .
![]()
He ya, acı çekiyom şu an
1000hz zaten1000 Hz gösteriyor ama 4000 Hz'i nerden baktınız?
Alıntıyı görüntüle
Bu Modelden Bahsediyorduk Extra Olarak .1000 Hz gösteriyor ama 4000 Hz'i nerden baktınız?
Alıntıyı görüntüle
He anladım, tamam, kusura bakmayın.Bu Modelden Bahsediyorduk Extra Olarak .
Ajazz AJ199 4K
Sorun Değil .He anladım, tamam, kusura bakmayın.
Razer Viper 8KHZ var daha ucuz ve 8000 Hz, bu alınır mı?Sorun Değil .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Bunada Bakabilirsiniz .
![]()
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
@Can...
En Basit Biri Kablolu Biri Kablosuz Bunu Göz Önünde Bulundur Hocam .Razer Viper 8KHZ var daha ucuz ve 8000 Hz, bu alınır mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama kablolu tabi benim dediğim
Yok, ondan değil. Ben de bakıyorum da ama kablosuz istemiyorum, şarjıyla falan uğraşamıyorum, şarjlı olursa da hem kablolu hem kablosuz kullanılabilen bir şey arıyorum.En Basit Biri Kablolu Biri Kablosuz Bunu Göz Önünde Bulundur Hocam .