pc de oynanılabilecek yuksek grafikli oyun onerisi

Berkyozclk

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
344
rdr 2
spiderman
god of war
the last of us part 1
alan wake 2
mafia 1
bunlar bitirdiğim oyunlar witcher 3 oynamak pek sarmaz ve uzun oyun ondan oynamak istemiyorum
onerebilceginiz oyunlar var mı başka hikayesi iyi olan oyunlar vs
ayrıca resident evil oynamak istiyorum ama 4 remake mi oynim yoksa village mi hangisi daha korkunc ya da daha iyi

rdr 2
spiderman
god of war
the last of us part 1
alan wake 2
mafia 1
bunlar bitirdiğim oyunlar witcher 3 oynamak pek sarmaz ve uzun oyun ondan oynamak istemiyorum
ayrıca resident evil oynamak istiyorum ama 4 remake mi oynim yoksa village mi hangisi daha korkunc ya da daha iyi
Detroit became human oynadınız mı ? oynamadıysanız çok tavsiye ediyorum

Cyberpunk 2077

rdr 2
spiderman
god of war
the last of us part 1
alan wake 2
mafia 1
last of us p2 ye bakabilirsin souls tarzı seversen elden ring batman serisi güzeldir assasins creedler hitmanlar olabilir gizlilik seversen hogwarts legacye bakmadım ama bakılabilir birde çıtırlık olarak sifuyu önereyim aklıma gelenler bunlar hocam çoğu kaliteli oyunlar bakmanı öneririm

last of us p2 ye bakabilirsin souls tarzı seversen elden ring batman serisi güzeldir assasins creedler hitmanlar olabilir gizlilik seversen hogwarts legacye bakmadım ama bakılabilir birde çıtırlık olarak sifuyu önereyim aklıma gelenler bunlar hocam çoğu kaliteli oyunlar bakmanı öneririm
part2 pc de oynanmıyo yoksa oynardım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hogwars legacy bakcam begenirsem oynarım

part2 pc de oynanmıyo yoksa oynardım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hogwars legacy bakcam begenirsem oynarım
kişisel önerim elden ringede bi bak hocam kesinlikle algını değiştirebilecek bi oyun takdir senin iyi oyunlar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,334
Üyeler
187,492
Son üye
waka
Geri