Utku Taken
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Aklıma takıldı. Resmi sitesinde 12 - 13 - 14 nesil işlemcileri desteklediği yazıyor. Lâkin fiyatı çok ucuz bunun hikmeti nedir acaba ?
Fiyatı nedir ?Aklıma takıldı. Resmi sitesinde 12 - 13 - 14 nesil işlemcileri desteklediği yazıyor. Lâkin fiyatı çok ucuz bunun hikmeti nedir acaba ?
Yurtdışından getiricem 6000 TL civarıFiyatı nedir ?
Güzel kart alabilirsin ülke de yok o yüzden sordum dengi kartlar 9-10k civarındaYurtdışından getiricem 6000 TL civarı
Sadece trde bilinmedik yurt dışında fazlaca satılıyor kitlesi fazlaBilinmedik marka ülkemizde cok taninmadi. Ben cok begeniyorum ve kaliteli oldugunu düşünüyorum. Bir kac defa kullandim gayet stabil ve serin calistiriyordu islemciyi ucuzsa alabilirsin sorun cikartmaz. Ayrica asrocklar da nahimic ses yongasi mevcut. Alisirsan birakamazsin![]()
hatta markayı ilk öğrendiğimde biraz şaşırmıştım nasıl trde faaliyetleri az olur diyeSadece trde bilinmedik yurt dışında fazlaca satılıyor kitlesi fazla
amd versiyonu var mı bunun![]()
hocam başlıktaki kartlar daha ucuz sebebi nedir? amd olanlar daha pahalı attığıniza göre![]()
Asrock X670E Taichi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock X670E Taichi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock X670E Taichi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 16.336,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asrock X670E Steel Legend AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock X670E Steel Legend AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock X670E Steel Legend AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 12.069,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Başlıktaki anakart şuanda trde yok gözüküyor amazondaki link 6k desede gümrük cart curt derken gene 10k ları bulur altta attığım anakartlarda 7800x3d yi falan rahatça taşırhocam başlıktaki kartlar daha ucuz sebebi nedir? amd olanlar daha pahalı attığıniza göre