Rivyalı Geralt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,507
Evet soket ayni değilseMesela ileride işlemci değiştirmeye kalksam anakartta değiştireceğim intel alırsam bunu mu demek istediniz?
Evet soket ayni değilseMesela ileride işlemci değiştirmeye kalksam anakartta değiştireceğim intel alırsam bunu mu demek istediniz?
Tamamdır yordum sizi kusura bakmayın. Her şey için teşekkür ederim. Son olarak tavsiyeniz AMD R7 3800X mi yoksa diğerleri mi?Evet soket ayni değilse
Şimdi biraz da ben yoracağım ama diğer parçalar elinizde mi ? Yoksa sadece anakart , ram ve işlemci mi alınacakTamamdır yordum sizi kusura bakmayın. Her şey için teşekkür ederim. Son olarak tavsiyeniz AMD R7 3800X mi yoksa diğerleri mi?
Elimdeki eski sistemimi sattım üstüne para koydum 5bin civarı param var, yalnızca anakart, işlemci ve ram alacağım.Şimdi biraz da ben yoracağım ama diğer parçalar elinizde mi ? Yoksa sadece anakart , ram ve işlemci mi alınacak
16GB ram alın. 3700X + Rog Strix B550-E Gaming ateş eder ama anakart bayağı PahalıElimdeki eski sistemimi sattım üstüne para koydum 5bin civarı param var, yalnızca anakart, işlemci ve ram alacağım.
Anakart Tomahawk B550 alsam? Tekrar soruyorum size ama, stok soğutucu yeter mi 3700X için? Oyun ve yayında.16GB ram alın. 3700X + Rog Strix B550-E Gaming ateş eder ama anakart bayağı Pahalı
Evet ama sormakta lazımAnakart Tomahawk B550 alsam? Tekrar soruyorum size ama, stok soğutucu yeter mi 3700X için? Oyun ve yayında.
B550 E Gaming daha iyi tomahawka göreAnakart Tomahawk B550 alsam? Tekrar soruyorum size ama, stok soğutucu yeter mi 3700X için? Oyun ve yayında.
Tomahawk 1580Evet ama sormakta lazım
@crazyreign ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
B550 E Gaming daha iyi tomahawka göre
Tomahawk ne kadar ki
O zaman 3600X + Mag B550M MortarTomahawk 1580
3600 daha mantıklı hatta daha fazla vermeye gerek yok ayni performanstalarO zaman 3600X + Mag B550M Mortar
Ama soğutucu lazım bu sefer
mag b550m mortar alacaksan full msı sistem topla xd biraz takıntım var benim belki senin de vardırTeşekkürler
Var valla ayar oluyorum öbür türlü klavye mouse bile aynı marka olacak ahahahahmag b550m mortar alacaksan full msı sistem topla xd biraz takıntım var benim belki senin de vardır
Ben de vallahi hepsini Asus topladım ondan sonra hepsi Asusun Tuf serisi diye klavye ve mouse u bile Tuf serisi aldımVar valla ayar oluyorum öbür türlü klavye mouse bile aynı marka olacak ahahahah