Zotac 3060Tİ Furmark Test Sonuçları İyi mi ?

Sıcaklık gayet normal. Yükte 75 derece görmüş. Tabi ikinci el olduğundan biraz daha normal bu. Fiyat olarak da fena değil. Bulabiliyorsan 3070 modelini bulmanı tavsiye ederim. Bulamazsan bu da iyi.

Sıcaklık gayet normal. Yükte 75 derece görmüş. Tabi ikinci el olduğundan biraz daha normal bu. Fiyat olarak da fena değil. Bulabiliyorsan 3070 modelini bulmanı tavsiye ederim. Bulamazsan bu da iyi.
hocam kart elimde kalabilir mi ? 3 bin daha ekleyip 4060 mı alayım yoksa bu kartı alayım mı artık

Kalmaz kart elinde ama iyi bir araştırma yaparsan 8-9 bine 3070-3070TI modelleri bulursun. Onlardan al bence. 4060 yeni nesil ama giriş seviyesi bir ekran kartı.

Kart yorulmuş, ben de 3 aylık ASUS Dual 3060 Ti GDDR6X satmıştım, fan speed: 73-75 iken sıcaklık 73° idi. Senin attığın kartın da sıcaklığı normal ama fan hızı fazla, yani soğutma performansı düşük biraz.

Kart yorulmuş, ben de 3 aylık ASUS Dual 3060 Ti GDDR6X satmıştım, fan speed: 73-75 iken sıcaklık 73° idi. Senin attığın kartın da sıcaklığı normal ama fan hızı fazla, yani soğutma performansı düşük biraz.
2k 8x msaa da yapılmış olduğunu farkettin mi ?

2k 8x msaa da yapılmış olduğunu farkettin mi ?
Fark etmez ki, FPS düşer sadece. Sonuçta her türlü %100 küsür kullanılıyor, ekran kartı tam performansta çalışıyor, maksimum Watt'ı çekiyor. Hangi ayarda olduğunun bir önemi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve siz 11 dk test etmişsiniz, benimkinde 10. dk'da fan hızı %73, sıcaklık 73° iken, 20. dk'da fan hızı %75, sıcaklık 73° idi ve bu fan hızı sıcaklığı sabit tutmaya yetiyordu.

Fark etmez ki, FPS düşer sadece. Sonuçta her türlü %100 küsür kullanılıyor, ekran kartı tam performansta çalışıyor, maksimum Watt'ı çekiyor. Hangi ayarda olduğunun bir önemi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve siz 11 dk test etmişsiniz, benimkinde 10. dk'da fan hızı %73, sıcaklık 73° iken, 20. dk'da fan hızı %75, sıcaklık 73° idi ve bu fan hızı sıcaklığı sabit tutmaya yetiyordu.
yani alınmaz mı reis adam daha hiç içini açmamış bakımda lazım galiba yada 3000tl ekleyip sıfır galax 4060 mı alayım ?

yani alınmaz mı reis adam daha hiç içini açmamış bakımda lazım galiba yada 3000tl ekleyip sıfır galax 4060 mı alayım ?
Evet, 3.000 TL daha ekleyebilme durumunuz olursa hiç bulaşmayın bunlara derim, sıfır 4060 işinizi görür. Saf güçte hemen hemen aynılar zaten, ayrıca DLSS 3 ve FG'dan faydalancaksınız, hem de güncel kart olmuş olacak, ileride satarsanız da 3060 Ti'dan daha rahat satarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,743
Üyeler
184,974
Son üye
ardea
Geri