FP Kulaklık Önerisi.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba bütçe 200-250 TL Çok aşmamak kaydıyla mikrofonu güzel bir kulaklık önerebilir misiniz?. 7.1 Vesaire olmasına gerek yok lakin mikrofonu önemli aktif olarak discordda kullanılacak sağolun şimdiden.

James Donkey 710

Merhaba bütçe 200-250 TL Çok aşmamak kaydıyla mikrofonu güzel bir kulaklık önerebilir misiniz?. 7.1 Vesaire olmasına gerek yok lakin mikrofonu önemli aktif olarak discordda kullanılacak sağolun şimdiden.
Tronsmart sono

O markayı duymadım hiç nasıldır acaba?
Youtube da incelemeler var bakabilirsin ama türk kanallarda mikrofon testini goremedim yabancı kanaldan gördüm miktofonu gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Youtube da incelemeler var bakabilirsin ama türk kanallarda mikrofon testini goremedim yabancı kanaldan gördüm miktofonu gayet iyi
Birde onikuma k20 diye bir kulaklık var arkadasımda var gayet memnun kulak yastıkları deri değilmiş bide

Hocam ben aldığımda ucuzdu aklımda hep o fiyat kalmış kusura bakma istersen incehesap a stok gelmesini bekleyebilirsin genelde 200 TL civarlarında olur
sıkıntı değil :)

Birde onikuma k20 diye bir kulaklık var arkadasımda var gayet memnun kulak yastıkları deri değilmiş bide
Ne bileyim hiç duymadığım bir markaya o kadar para vermek.

Geri