🔥İndirim çalışma masası sepette%30 indirim

HouSH

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,627
Masa bakarken karşıma çıktı . güzel bir şey bulursak alalım .

knk lınk yok haberın olsun

bende bunun arkadakı capraz demırlerı ve rafları olmayanından var bıraz sallanıyor ama ben duvarla koltuk aasına sıkıstırdım sorun yok bunda sallanmanın daha az olacagını dusunuyorum cunku arkadakı capraz demırler sallantıyı engeller

yazmayı unutmusum bendekı de 60x140 cm hatta sımdı baktım attıgın lınkktekıyle aynısı ben monıtor standı 24ınc +27ınc bırde kasayı uzerınde olarak kullanıyorum
çift monitor + kasa koyacağımda 60x140'a sığar mı sence ? ve sallanıyormu masa ?

aynı masalar trendyolda daha ucuz bugün oradan sipariş verdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı masalar trendyolda daha ucuz bugün oradan sipariş verdim

çift monitor + kasa koyacağımda 60x140'a sığar mı sence ? ve sallanıyormu masa ?
knk salanıyor evet ama oyle zangır zangır degıl benduvarla koltug arasına sıkıstırdım sıfır sallanma eger boyle bısey yaparsan sorun olmaz masada gayet yerlı alan war ben solda 2ç ekranı bıraz capraz kullanıyorum sorun olmuyo kasada uzerınde ona ragmen alanım genıs

knk salanıyor evet ama oyle zangır zangır degıl benduvarla koltug arasına sıkıstırdım sıfır sallanma eger boyle bısey yaparsan sorun olmaz masada gayet yerlı alan war ben solda 2ç ekranı bıraz capraz kullanıyorum sorun olmuyo kasada uzerınde ona ragmen alanım genıs
onu yapamam ya . bu gidişle özel olarak usta'ya yaptıracağız gibi :D

Ekler

• 20231223_162630.jpg
    20231223_162630.jpg
    2.1 MB · Hit: 30
Geri