bende bunun arkadakı capraz demırlerı ve rafları olmayanından var bıraz sallanıyor ama ben duvarla koltuk aasına sıkıstırdım sorun yok bunda sallanmanın daha az olacagını dusunuyorum cunku arkadakı capraz demırler sallantıyı engellerBu alinir mi acaba nasildir saglamligi sallanma cok olur mu
yazmayı unutmusum bendekı de 60x140 cm hatta sımdı baktım attıgın lınkktekıyle aynısı ben monıtor standı 24ınc +27ınc bırde kasayı uzerınde olarak kullanıyorumsağlam gibi duruyo ama bana 150-160 cm lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu nasıl sizce
çift monitor + kasa koyacağımda 60x140'a sığar mı sence ? ve sallanıyormu masa ?yazmayı unutmusum bendekı de 60x140 cm hatta sımdı baktım attıgın lınkktekıyle aynısı ben monıtor standı 24ınc +27ınc bırde kasayı uzerınde olarak kullanıyorum
aynı masalar trendyolda daha ucuz bugün oradan sipariş verdim
knk salanıyor evet ama oyle zangır zangır degıl benduvarla koltug arasına sıkıstırdım sıfır sallanma eger boyle bısey yaparsan sorun olmaz masada gayet yerlı alan war ben solda 2ç ekranı bıraz capraz kullanıyorum sorun olmuyo kasada uzerınde ona ragmen alanım genısçift monitor + kasa koyacağımda 60x140'a sığar mı sence ? ve sallanıyormu masa ?
onu yapamam ya . bu gidişle özel olarak usta'ya yaptıracağız gibiknk salanıyor evet ama oyle zangır zangır degıl benduvarla koltug arasına sıkıstırdım sıfır sallanma eger boyle bısey yaparsan sorun olmaz masada gayet yerlı alan war ben solda 2ç ekranı bıraz capraz kullanıyorum sorun olmuyo kasada uzerınde ona ragmen alanım genıs
ustaya yaptırirsan dolapli olsun ( ortadakı monıtor msı mıs eskı foto bu suankı asus )onu yapamam ya . bu gidişle özel olarak usta'ya yaptıracağız gibi
[/QUOT