Çalışıp para kazanmak?

Merve

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,151
Arkadaşlar 14 yaşındayım istanbul ümraniyede oturuyorum tam olarak tepeüstü geçiyor burda sanayi fln var tekstil alırmı bilmiyorum ama siz bi önerirmisinz kim ne kadar para verir fln hangisi daha çok yorar fln ? para lazım bu aralar

Bence bilgisayarcıya gir.

Yer sildirirler sahibi ayrıldığında dükkana bakarsın eğer format atmaktan falan anlıyorsan format atarsın.
Hmm yakınlarda varsa alırmı bilmiyorum başka nerelere girebilirim sizce ? not:çalışmakta yorulmam yani uzun süre dayanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En kötü getir götür yaparsın bence
Parada önemli ama günlük 50 den az verirse ne işim olur

Marangoz yokki buralarda sanayi olabilir aslında sizce ne kadar para verirler günlük bilgisi olan varmı
Benim arkadaşım marangozdan aylık 400 falan alıyodu galiba ama 2ç senesinde 1000TL ye yakındı yani be öyle hatırlıyorum.

Daha önce bilgisayarcıda çalışmıştım,gerçekten yorucuydu.Neredeyse her gün Kadıköye gidiyordum.Önümde 2 tane laptopa format atıp,aynı anda da laptop toplamışlığım vardı.Zorluklar olmadan bir işten para kazanılmıyor,fakat öyle aman aman iyi bir meslekte sayılmaz.

Benim arkadaşım marangozdan aylık 400 falan alıyodu galiba ama 2ç senesinde 1000TL ye yakındı yani be öyle hatırlıyorum.
Aylık 400 baya az ama şükretmek de lazım ama marangozda aylık 400 az değilmi

Daha önce bilgisayarcıda çalışmıştım,gerçekten yorucuydu.Neredeyse her gün Kadıköye gidiyordum.Önümde 2 tane laptopa format atıp,aynı anda da laptop toplamışlığım vardı.Zorluklar olmadan bir işten para kazanılmıyor,fakat öyle aman aman iyi bir meslekte sayılmaz.
Ayıptır sorması ne kadar kazanıyodun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,686
Üyeler
188,298
Son üye
rzgr yldz
Geri