Sizce kilo verdim mi aldım mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Şu konuyu açmak için vakit ayırmak yerine cumartesi günlerinden herhangi bir gününde eczaneye gitsen daha iyi olmaz mı paşam?
Cumartesi açık oluyor muyduki eczaneler bi de dış görünüş anlamındanda soruyorum zaten

Dış görünüş olarak sorman çok saçma değil mi?Sadece gövden var o kadar.Eczanelerde cumartesi günleri açık.
Genelde oradan belli olmuyor mu? Bacaklarım biraz kalın zaten. benim sorma amacım vermiş görünüp görünmediğimi merak ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bu kaçıncı konu açısın! Bu arada vermemişsin almışsın.
Bu konu başka ama.

Son düzenleme:
Genelde oradan belli olmuyor mu? Bacaklarım biraz kalın zaten. benim sorma amacım vermiş görünüp görünmediğimi merak ettim.

Bu konu başka ama.
Genelde oradan belli olmuyor.Kişilerin yağ dağılımı çok farklıdır.Yani genetiğe bağlı.X kişisinde dengeli ise y kişisinde sadece tek bir bölgede toplanılabilir.O yüzden eczaneye gidip tartılman gerekiyor

Dayi kilo almissin
Çok mu aldım sence? yoksa 2-3 kilo falan mı

dostum başka konu değilki yine kilo konusu. Çok kilo konusu açıyorsun üstüne birazda mantıksız. Kimse tartı değilki senin kilo alıp almadığını anlayabilsin.
Sadece merak ettim.

Genelde oradan belli olmuyor.Kişilerin yağ dağılımı çok farklıdır.Yani genetiğe bağlı.X kişisinde dengeli ise y kişisinde sadece tek bir bölgede toplanılabilir.O yüzden eczaneye gidip tartılman gerekiyor
Benim vücuda eşit yayılıyor gibi. Sadece alıp almadığımı anlamanız için vücudumu attım.

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,719
Üyeler
174,771
Son üye
osi111