Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
Sanırım yarın satışa çıkıcak. Lansman fiyatından alınır mı?
Peki üçü arasından hangisi daha iyiHocam tasarımı için almıyorsan alınmaz
s23fe s22 x6 pro gibi telefonlar varken bakmazdım
Bende s23fe var batarya biraz hızlı bitiyor bi de bi tık ısınan bir cihaz onun dışında mükemmel
Hocam siz telefondan ne bekliyorsunuz ona göre 3 ünden 1 ini önereyimPeki üçü arasından hangisi daha iyi
Uzun ömürlü olması en önemli unsur. Şu an oppo a74 kullanıyorum 2 yıldır hiç memnun değilim. Max 20k civarı bi şey almayı düşünüyorum.Hocam siz telefondan ne bekliyorsunuz ona göre 3 ünden 1 ini önereyim
Batarya istiyorsan s23fe daha küçük zarif bir telefon istersen s22 alırdım benUzun ömürlü olması en önemli unsur. Şu an oppo a74 kullanıyorum 2 yıldır hiç memnun değilim. Max 20k civarı bi şey almayı düşünüyorum.
Alayım mı X6 pro yu. Baktım hoş duruyo. Özellikten çok anlamıyom sağlam olsun şarjı çok gitsin yeter. Çok bi şey yapmıyor telefonlaX6 pro varken kesinlikle almazdım. Benzer fiyattaki rakiplerine kıyasla işlemcisi de bayağı düşük kalıyor.
Amazonda 18.800Alayım mı X6 pro yu. Baktım hoş duruyo. Özellikten çok anlamıyom sağlam olsun şarjı çok gitsin yeter. Çok bi şey yapmıyor telefonla
Aldım geçtim o zamanBen olsam alır geçerdim. İşlemci 8+ gen 1 ayarında ve bayağı uzun süre götürür. Kamera iş görür, güncelleme de 3 sürüm alacak bildiğim kadarıyla.