Aliexpress kargom nerde?

MOON_MVR

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
736
Kargonun şu an ki akıbeti bu sizce nerededir ne zaman gelir? Tahmini teslimat 15 nisan diyor ama satışı 15 martta elinde diyor 3 martta sipariş vermiştim.

1710322384079.png

Gelir hocam biraz sabırla beklemeniz gerekicek.

Yok anlamadığım şey bu kadar hızlı geliyor mu ve gümrük işlemi bitti derken hangi gümrük den onların ülkesi mi benim ülkem mi

Yok anlamadığım şey bu kadar hızlı geliyor mu ve gümrük işlemi bitti derken hangi gümrük den onların ülkesi mi benim ülkem mi
onların ülkesinden çıkmış hacı

He daha var o zaman

PTT normalde derdi kargonuzu aldık diye de ben de emin olamadım şimdi düşününce bu niye onların gümrüğünde geçsin ki zaten satış öncesi gümrük işi yapılmış oluyor falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü hani aşşağıda kalkış ülkesinden ayrıldı yazio

Son hareketi Türkiye gümrüğü. 1 hafta içinde gelmiş olur. Tahmini sürelere takılma.

Sorma aynı şekilde
Çok özel değilse satın aldığın linki atabilir misin? Sık sık alışveriş yaparım aliexpressten arada nadiren bu kadar hızlı geldiği oluyor. Ama darlıyor diyince işkillenmedim değil.

Çok özel değilse satın aldığın linki atabilir misin? Sık sık alışveriş yaparım aliexpressten arada nadiren bu kadar hızlı geldiği oluyor. Ama darlıyor diyince işkillenmedim değil.
Özel yapım bir şey yaptırdım tek siparislik link oluşturdu maliyeti ona çok fazla geldiği için sıkıntı yaşamak istemiyor ben de o kadar para vermişken sıkıntıya girmek istemiyorum. Nişanım ile ilgili on hazırlık da kullanacağım bir seydir

Geri