onların ülkesinden çıkmış hacıYok anlamadığım şey bu kadar hızlı geliyor mu ve gümrük işlemi bitti derken hangi gümrük den onların ülkesi mi benim ülkem mi
yok sanki Türkiyede gibi beynim yandıKargonun şu an ki akıbeti bu sizce nerededir ne zaman gelir? Tahmini teslimat 15 nisan diyor ama satışı 15 martta elinde diyor 3 martta sipariş vermiştim.
Alıntıyı görüntüle
sanki çıkmış gibi Türkiye de gelmiş sanırım bir bekle bakalımHe daha var o zaman
Gelmeden onaylama. Sıkıntısı neymiş ilk defa böyle darlayana denk geldimBenlik sıkıntı yok satıcı darlıyor onayla ben yolladım diye
Çok özel değilse satın aldığın linki atabilir misin? Sık sık alışveriş yaparım aliexpressten arada nadiren bu kadar hızlı geldiği oluyor. Ama darlıyor diyince işkillenmedim değil.Sorma aynı şekilde
Özel yapım bir şey yaptırdım tek siparislik link oluşturdu maliyeti ona çok fazla geldiği için sıkıntı yaşamak istemiyor ben de o kadar para vermişken sıkıntıya girmek istemiyorum. Nişanım ile ilgili on hazırlık da kullanacağım bir seydirÇok özel değilse satın aldığın linki atabilir misin? Sık sık alışveriş yaparım aliexpressten arada nadiren bu kadar hızlı geldiği oluyor. Ama darlıyor diyince işkillenmedim değil.