❌İndirim Bitti! 🔥🔥HYPERX DUOCAST 2699 TL🔥🔥

Hocam kaçırmayın bu fiyata daha inmez bu mikrofon. Ben 3, 4 ay indirim kovaladım gelmedi Quadcast daha ucuz diye Quadcast aldım bunun yerine 2.7k'ya Fifine falan anca alabilirsiniz hatta o bile yok.
Aldım hocam zaten çok sağolun

Yani mikrofon ihtiyacım var gibi arctis 4x kulaklık kullanıyorum iyi gelmiyor bana göre fiyatı nedeniyle alasım geliyor napmalıyım :D

Yani mikrofon ihtiyacım var gibi arctis 4x kulaklık kullanıyorum iyi gelmiyor bana göre fiyatı nedeniyle alasım geliyor napmalıyım :D
İhtiyacınız varsa alın bu fiyata asla bulamazsınız bir daha.

1 ay önce QuadCast aldım şuan masamda duruyor öyle kullanıyoruö ama klavye ve mouse sesini çok fazla alıyor genelde gördünüm mikrofonu masaya monte edilebilir kollar oluyor onlardan arıyorum da öneride bulunabileceğiniz bir ürün var mı acaba

1 ay önce QuadCast aldım şuan masamda duruyor öyle kullanıyoruö ama klavye ve mouse sesini çok fazla alıyor genelde gördünüm mikrofonu masaya monte edilebilir kollar oluyor onlardan arıyorum da öneride bulunabileceğiniz bir ürün var mı acaba
Aktif olarak bunu kullanıyorum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dolar 26 lira iken quadcast 2000tl'den satıldı
Temmuzda 2.3kdan satıldığı doğrudur alamamıştım indirimi kaçırmıştım o zamanlar. Daha o civara inmesine imkan yok maalesef

Son düzenleme:
Aktif olarak bunu kullanıyorum.

https://www.amazon.com.tr/Mikrofon-...184-a6f7-3fb8dd6f2448&pd_rd_i=B01MZ99Y67&th=1
Bu ürünü düşünüyordum amazona göre QuadCast satın alan insanlar yanında bu mikrofon kolunuda alıyormuş bu yüzden bu ürünü düşünüyordum ama kararsızdım araştırmak başka seçenekler aramak istedim bu ürünü de düşünücem teşekkürler

peki amazondaki bu ürün hakkındaki fikrin nedir alınabilir mi ?

https://www.amazon.com.tr/Mikrofon-Aokeo-Ayarlanabilir-Süspansiyon-Snowball/dp/B01MZ99Y67/ref=pd_vtp_h_pd_vtp_h_d_sccl_6/260-3735114-0826035?pd_rd_w=8BTkt&content-id=amzn1.sym.88e7d3bd-bfc0-4aca-97a3-d2f3e48234c1&pf_rd_p=88e7d3bd-bfc0-4aca-97a3-d2f3e48234c1&pf_rd_r=F49B4TW7MYPND5VJFF70&pd_rd_wg=iVWDW&pd_rd_r=13b75666-236e-4184-a6f7-3fb8dd6f2448&pd_rd_i=B01MZ99Y67&th=1
Bu ürünü düşünüyordum amazona göre QuadCast satın alan insanlar yanında bu mikrofon kolunuda alıyormuş bu yüzden bu ürünü düşünüyordum ama kararsızdım araştırmak başka seçenekler aramak istedim bu ürünü de düşünücem teşekkürler

peki amazondaki bu ürün hakkındaki fikrin nedir alınabilir mi ?
Kullanmadığımdan bir şey diyemem yorumları inceleyin hocam.

Bende quad var keşke bunu alsaydım diyorum da bilemedim cmdjdnxn

Bende quad var keşke bunu alsaydım diyorum da bilemedim cmdjdnxn
Bende de Quad var ama fiyat farkı dışında zaten performansları çok yakın pişman olmalık bir durum yok bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,812
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri