Asker olmak mantıklımı ?

blackpool

80+
Reaksiyon skoru
79
Yaklaşık 3 ay sonra Yönetim bilişim sistemleri bölümünden mezun olucam . Bölümümle alakalı bir işi yapmak istemiyorum yakın zamanda 22 yaşına girdim . Memur veya askerlik mantıklı geliyor . Sizce ne yapmam lazım çok kararsızım farklı fikirler çok önemli , deneyimli olanlar yada ne yapim ne yapmiyim şuan dondum kaldım .

Mehmet Şimşek sağlık bakanlığı hariç diğer bakanlıklarda emekli personel kadar yeni personel alınacak dedi ne kadar erken memur olursan iyi olur

Yaklaşık 3 ay sonra Yönetim bilişim sistemleri bölümünden mezun olucam . Bölümümle alakalı bir işi yapmak istemiyorum yakın zamanda 22 yaşına girdim . Memur veya askerlik mantıklı geliyor . Sizce ne yapmam lazım çok kararsızım farklı fikirler çok önemli , deneyimli olanlar yada ne yapim ne yapmiyim şuan dondum kaldım .
En fazla piyade olabilirsin o da zaten seni yem diye kullanırlar yasin fazla olmasaydı MSÜ girsen mantıklı olabilirdi

Hiç o toplara girme, memur ol geç. sabah 9 akşam 5 hafta sonları iş yok. Hem kendine, hemde ailene daha fazla zaman ayırırsın. Maaşıda iyi, yerin yurdunda belli. Bankalara git kredin hazır. bayramlarda ikramiyen falanda yatar.

polis olabilirsin aslında yasın geçmemis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,277
Üyeler
197,423
Son üye
Ruzgar3578
Geri