Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
fontlar böyle logo böylede kalabilir bilmiyorum çok sade bir logo istiyorum doğru mu yapıyorum sizce?
Ne logosu derken nerede kullanılcağını mı soruyorsun ticari amaçlı kullanacağım website logosu , sosyal medya logosuNe logosu olduğuna bağlı ama sonuncu hoş duruyor
Website ise sondaki benceNe logosu derken nerede kullanılcağını mı soruyorsun ticari amaçlı kullanacağım website logosu , sosyal medya logosu
sonuncu kullanılabilir diye düşünüyorumNe logosu derken nerede kullanılcağını mı soruyorsun ticari amaçlı kullanacağım website logosu , sosyal medya logosu
Kanka sondaki daha iyi bence daha güzel duruyoAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
fontlar böyle logo böylede kalabilir bilmiyorum çok sade bir logo istiyorum doğru mu yapıyorum sizce?
Sektör inşaat diyebiliriz , hizmette olurArkadaşın dediği gibi sektöre göre değişir. Bende 1 ve sonuncu arasında kaldım.
Şömine Sektöründeyiz de ateşli bir şey düşündüm ama ne yapsam onu bilmiyorumWebsite için ya 2. Yada sonuncu. İnşaat için 2. Olanı kullanırdım ben.
2. daha tecrubeli firma hissi uyandirdi bende. Sonuncu cok hos ama web tasarim tarzi bir isle ugrasan bir firma hissi verdi. Biraz da ucuza canva dan tasarlatilmis gibi yazi fontuŞömine Sektöründeyiz de ateşli bir şey düşündüm ama ne yapsam onu bilmiyorum
hocam s nın kuyrugunu alevlı bısey yapıp yazıyı cember ıcıne alabılırsın meselaŞömine Sektöründeyiz de ateşli bir şey düşündüm ama ne yapsam onu bilmiyorum
yada l harfinin icini alec seklidne bosluk da birakabilir. Buyuk dokunuslardan cok zarif seyler yakisir. Dediginde olur senin.hocam s nın kuyrugunu alevlı bısey yapıp yazıyı cember ıcıne alabılırsın mesela