İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Benim arkadaş 14k larda zor alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortalamayı yükseltti bir laptop eskiden 16 bin lerdeydi 17 bine dayanmış R5 7640hs çıtasıda yükselmiş bu gidişle R5 7640hs ile victus da ki R7 7840hs yi karşılaştıracağız sanırım çünkü aralarında sadece 1.5k ya yakın puan fark var.
Hocam o test bana aitte uzaktan kardeşime yaptırdım bilgisayarın şarjda olmama ihtimali dahi var. Yatılı okuyorum ondan dolayı.

Hocam o test bana aitte uzaktan kardeşime yaptırdım bilgisayarın şarjda olmama ihtimali dahi var. Yatılı okuyorum ondan dolayı.
Peki bu sonuca ne dersin ?.
1712002633328.png

Yine Lenovo ve Acer'dan düşük skorları.

Peki bu sonuca ne dersin ?.
Alıntıyı görüntüle

Yine Lenovo ve Acer'dan düşük skorları.
Doğrudur hocam düşük almış. Ama ben birini 15.9 k diğer kişini. 15.4 k almasını anlayamadım. Programla alakalı mıdır acaba. Çünkü ikiside aynı cihaz aynı limitler sahip.

Ekler

• downloadfile-5.png
    downloadfile-5.png
    31.2 KB · Hit: 53
Buraya yazan arkadaşlardan 7840hs li nitro 16 veya lenovo loqu olan var mı ? bi inceleme atsalar da karar verse insanlar ne alacağına.

R24 Testinde bir problem var gibi me geldi çünkü bilgisayardan tam verimi alamamış R23 e göre.

R24 Testinde bir problem var gibi me geldi çünkü bilgisayardan tam verimi alamamış R23 e göre.
Hocam cinebench keyfine göre bazen puan düşürüyo bazen yukseltiyo garip program.

Çok stabil deil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,774
Üyeler
186,671
Son üye
safka242
Geri