- Reaksiyon skoru
- 9,840
O zaman servera gerek yok tr de zaten sim bası 4 ay kullanıyorsun eğer o ay hiç sinyal alınmazsa eksilmiyor sürenÇoğunlukla Kıbrıs'ta kullanacağım, yılın yarısından fazlasında.
O zaman servera gerek yok tr de zaten sim bası 4 ay kullanıyorsun eğer o ay hiç sinyal alınmazsa eksilmiyor sürenÇoğunlukla Kıbrıs'ta kullanacağım, yılın yarısından fazlasında.
6 ay a çıktı diye haber gördüm bugünO zaman servera gerek yok tr de zaten sim bası 4 ay kullanıyorsun eğer o ay hiç sinyal alınmazsa eksilmiyor süren
Bu süre her yıl yenileniyor mu yoksa ülkeye girip çıkınca da oluyor musim bası 4 ay kullanıyorsun eğer o ay hiç sinyal alınmazsa eksilmiyor süren
Ben de biraz önce gördüm.6 ay a çıktı diye haber gördüm bugün
Hocam zamanında bende s20fe ve mi 10t arasında kaldım 4 yıl geçti s20fe aynı kondisyonda ama mi 10t her açıdan kötüleşti yazılımdan dolayı kamera ve performans performanstan dolayı batarya MIUI 12.5 ve şimdiyi kıyaslandığımda ciddi performans kaybı var samsung yazılımda mükemmel 2 yıla 13T kronik sorun çıkarır samsung çizgisini bozmazTartışmasız Xiaomi 13T
13T Pro kullanıyorum müthiş bir cihaz.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/872682-892246/samsung-galaxy-s23-fe_xiaomi-13t/
IMEI atılır ama gerçek değilSamsung IMEI atilirsa güncelleme vs herşeyi alırsın
Klonlanma olmadığı sürece sıkıntı olmaz IMEI'yeIMEI atılır ama gerçek değil![]()
S23 Fe Almayın derimAbime telefon alacağız xaomi mi 13T ve s23 fe arasında kaldık sizce hangisi iyi bizim için kamerası iyi olsun şarj 1 tam gün çıkarsın donma/kasma olmasın sizin düşünceniz nedir![]()
Her yıl yenileniyorBu süre her yıl yenileniyor mu yoksa ülkeye girip çıkınca da oluyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de biraz önce gördüm.
6 ay olayı yd den gelen vatandaşlar e devletten 240+240 olan süreyi 2 sefer olarak 240+(120)+240+(120)6 ay a çıktı diye haber gördüm bugün
Çok teşekkür ederimS23 Fe Almayın derim
İşlemcisi o kadar iyi değil çok ısınıyor
Üstelik pili de iyi gitmiyor max 2-3 saat gidiyor Tanıdığım aldı 1 hafta Sonra iade etti O kadar iyi Telefon değil
S23 Bakmanızı öneririm.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim
Parlaklık düşük ise gider full parlaklıkta o dediğini 6500mah telefon da veremez.Gün içinde YouTube sürekli açık WiFi açık 1 gün yeter mi
AlıyorBirde yurtdışı cihaz güvenlik güncelleştirmeleri android güncelleme vs alıyor mu tr de ki gibi
Teşekkür ederim canısıParlaklık düşük ise gider full parlaklıkta o dediğini 6500mah telefon da veremez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıyor
13T Kesinlikle. Kamerası daha iyi mi? şuan aklıma gelmedi fakat degilsede çok yakındır şarj açısından S23 fe berbat bişey performans olarakda yakınlar tasarım olarakta 13T daha güzel bence o yüzden onu tercih ederdimAbime telefon alacağız xaomi mi 13T ve s23 fe arasında kaldık sizce hangisi iyi bizim için kamerası iyi olsun şarj 1 tam gün çıkarsın donma/kasma olmasın sizin düşünceniz nedir![]()