Android S23 FE Nasıl Bir Telefon 🤔

Hocam zamanında bende s20fe ve mi 10t arasında kaldım 4 yıl geçti s20fe aynı kondisyonda ama mi 10t her açıdan kötüleşti yazılımdan dolayı kamera ve performans performanstan dolayı batarya MIUI 12.5 ve şimdiyi kıyaslandığımda ciddi performans kaybı var samsung yazılımda mükemmel 2 yıla 13T kronik sorun çıkarır samsung çizgisini bozmaz

Abime telefon alacağız xaomi mi 13T ve s23 fe arasında kaldık sizce hangisi iyi bizim için kamerası iyi olsun şarj 1 tam gün çıkarsın donma/kasma olmasın sizin düşünceniz nedir ⁉️
S23 Fe Almayın derim
İşlemcisi o kadar iyi değil çok ısınıyor
Üstelik pili de iyi gitmiyor max 2-3 saat gidiyor Tanıdığım aldı 1 hafta Sonra iade etti O kadar iyi Telefon değil
S23 Bakmanızı öneririm.

Bu süre her yıl yenileniyor mu yoksa ülkeye girip çıkınca da oluyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de biraz önce gördüm.
Her yıl yenileniyor
6 ay a çıktı diye haber gördüm bugün
6 ay olayı yd den gelen vatandaşlar e devletten 240+240 olan süreyi 2 sefer olarak 240+(120)+240+(120)
Şeklinde kullanıyor

Abime telefon alacağız xaomi mi 13T ve s23 fe arasında kaldık sizce hangisi iyi bizim için kamerası iyi olsun şarj 1 tam gün çıkarsın donma/kasma olmasın sizin düşünceniz nedir ⁉️
13T Kesinlikle. Kamerası daha iyi mi? şuan aklıma gelmedi fakat degilsede çok yakındır şarj açısından S23 fe berbat bişey performans olarakda yakınlar tasarım olarakta 13T daha güzel bence o yüzden onu tercih ederdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,580
Üyeler
188,447
Son üye
behlulkacar
Geri