Samsung a54 a34 dusunebılırsın ama fıyatı cok umrunda degılse s22 ve üst modellerıne bak (yanlış degılsem nerdeyse hepsi 120hz olmalı)güzel,ucuzundan kamerası güzel ve oyunlarda 60fps civarı veren telefon önerisi var mı
Bu telefonların hepsinin kamerası dehşet güzel ama cidden a serısınden soyledıklerım pubg new state ıcın 90 normal pubg ıcın 60 cops 120 genshın 60 ornek olarak şunları yazamSamsung a54 a34 dusunebılırsın ama fıyatı cok umrunda degılse s22 ve üst modellerıne bak (yanlış degılsem nerdeyse hepsi 120hz olmalı)
sağolasınSamsung a54 a34 dusunebılırsın ama fıyatı cok umrunda degılse s22 ve üst modellerıne bak (yanlış degılsem nerdeyse hepsi 120hz olmalı)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu telefonların hepsinin kamerası dehşet güzel ama cidden a serısınden soyledıklerım PUBG new state ıcın 90 normal PUBG ıcın 60 cops 120 genshın 60 ornek olarak şunları yazam
Her zaman abemsağolasın
güzel,ucuzundan kamerası güzel ve oyunlarda 60fps civarı veren telefon önerisi var mı
Kamerası üzmez gayet güzel kime göre neye göre ucuz bilmem ama fp telefonu olduğu açık bütçene uyuyormu sen karar ver Poco X6 Pro 90 fps pubg her oyun ultra ayarlsr 60 fps açıyor 120Hz şarj iyi dayanıyor 3 yıl güncelleme 5 yıl güvenlik güncellemesi 67W şarj aleti ile geliyorgüzel,ucuzundan kamerası güzel ve oyunlarda 60fps civarı veren telefon önerisi var mı
28k maks. hocamBütçe nedir?
İphone 12 geçiştir kamera güzel 2.5 yıl güncel , ekran 60 hz ama sıkıntı etmiyor oyunlarda akıcı şekilde 60 fps şeklinde oynayabiliyorsun herhalde çünkü ben şuan 11 ile 60 fps kalici pubg oynuyorum hdr grafikte28k maks. hocam
Madem 28 k bütçe var. Direk s23 al geç. Çok iyi cihaz. Bende kullanıyorum. Çok ekstra özellikleri var yazılımsal olarak. Çok güzel uygulamaları var. Yeni güncelleme ile s24 serisinde olan yapay zeka özellikleri bunada geldi. Zaten iyiydi daha da iyi oldugüzel,ucuzundan kamerası güzel ve oyunlarda 60fps civarı veren telefon önerisi var mı
yd s23u28k maks. hocam
28k maks. hocam