rx 6600 xt driver yüklenmiyor (2.el)

ChatcheR

80+
Reaksiyon skoru
1
ikinci elden bir rx 6600 xt sapphire pulse aldım fakat amd'nin sitesindeki son sürümü (24.3.1) kurduktan sonra bilgisayar siyah ekran verdi. sonradan kaldırıp 23.3.1 i kurunca tekrar aynı hatayı aldım ama amd nin cleanuputility yazılımını kullanıp driveri sildiğimde sistemi ekran kartıyla kullanabiliyorum ekran kartını iade mi edeyim yoksa ben mi bir yerde hata yapıyorum

ekran kartları sürücü yüklenirken güç çekmeye başlar, anlattığnıız durum kartın bozuk olduğunun göstergelerinden biridir. kısaca dolandırılmışsınız.

AmD 6000 sEriSiNDe YazIlım sOrunLarInı DüZeltTi knK

aldığın kişiyle konuş, konuşma yoksa, iade et.

ikinci elden bir rx 6600 xt sapphire pulse aldım fakat amd'nin sitesindeki son sürümü (24.3.1) kurduktan sonra bilgisayar siyah ekran verdi. sonradan kaldırıp 23.3.1 i kurunca tekrar aynı hatayı aldım ama amd nin cleanuputility yazılımını kullanıp driveri sildiğimde sistemi ekran kartıyla kullanabiliyorum ekran kartını iade mi edeyim yoksa ben mi bir yerde hata yapıyorum
Hocam kartı alırken test yapmadınızmı

bu driverla ilgili değil bu akrtın donanım bozukluğu ile ilgili :D
Kullanımdan kaynaklı bi sorun ben kaç aydır 6000 serisinden sorun yaşayanı görmedim ya 500 de ya 5000 serisinde oluyor
Dün.

Kullanımdan kaynaklı bi sorun ben kaç aydır 6000 serisinden sorun yaşayanı görmedim ya 500 de ya 5000 serisinde oluyor
ergenin teki işte sürücü ile alakası yok kart bozuk.

nvidia'da da kart bozuksa sürücü yüklerken görüntü gider, aynı olay yaşanır.

Çok büyük ihtimalle kartta donanımsal sorun var.

Dün.

24.0.1 in üstünden çok sular aktı ;

1712169390870.png
ek olarak ben en belalı seri olan 5600xt yi kullanıyorum 0 hata. düzgün sistemlerde bu kartlarda düzgün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,621
Üyeler
185,293
Son üye
Alpin0*
Geri