Çözüldü✓ Acer nitro 16 serisi ALİYORUM

Oldw1n

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
226
Arkadaslar acil destege ihtiyacim var. Gece 12 ye kadar 1000 tl lik hb indirimi var. Yapi kredi hb kartimla taksitli alacagim. Karar kildigim leptop bu. Tavsiyeniz varmi.
Acer Nitro 16 AN16-41 R5 7535HS 32GB 512GB SSD RTX4050-6GB Dos 16" Wuxga 165Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QKBEY.004-32

32 ram şart mı
Hayir kanka sadece seceneklere gore +16 gb ram olmasinda bi sakinca gormedim. Emsallerine gore gordugum tek eksik yani islemci gibi geldi sanki. Ekran 165 hz , ekran karti 4050 145 w 6 gb, ustune 512 ssd daha eklicem gelene kadar. Bukadar faktorun toplandigi baska bi leptop goremedim ama islemci ryzen nasildir bilmiyorum. Bide rayzen 5, yani en azindan rayzen 7 olsamiydi acaba diye dusunuyorum.

Acer nitro 16 modelinde güzel bir ivme yakaladı ama bu modelinde %45ntsc var tavsiye etmem. Kendi kullandığım bu model daha mantıklı hem işlemcisi daha önde hemde ekranı %100sRGB. 8gb ram takviyesi şart tabi.
Düzenleme: acerin ekranı v15 ile karıştırmışım bunun ekranda %100srgb.

Ekler

• IMG_1864.png
    IMG_1864.png
    573.9 KB · Hit: 236
Son düzenleme:
Hayir kanka sadece seceneklere gore +16 gb ram olmasinda bi sakinca gormedim. Emsallerine gore gordugum tek eksik yani islemci gibi geldi sanki. Ekran 165 hz , ekran karti 4050 145 w 6 gb, ustune 512 ssd daha eklicem gelene kadar. Bukadar faktorun toplandigi baska bi leptop goremedim ama islemci ryzen nasildir bilmiyorum. Bide Ryzen 5, yani en azindan Ryzen 7 olsamiydi acaba diye dusunuyorum.
aynı laptopun 16 ramli versiyonu 29600 ondan dedim 16rama 2400 çok gibi geldi hem de ihtiyacın bile yok

Arkadaslar acil destege ihtiyacim var. Gece 12 ye kadar 1000 TL lik hb indirimi var. Yapi kredi hb kartimla taksitli alacagim. Karar kildigim leptop bu. Tavsiyeniz varmi.
Acer Nitro 16 AN16-41 R5 7535HS 32GB 512GB SSD RTX4050-6GB Dos 16" Wuxga 165Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QKBEY.004-32

Bu fiyata 32gb olabilir aslında. 33k dan başlıyor 4060 laptoplar.

Hepsiburadada mi kanka dedigin model. Diger sitelerde gordum diye hatirliyorum. Eger oyleyse, hb dan almak zorunda oldugum icin tercih etmedim.

watt mevzusu 4000 serisinde 100w üstünde aynı fpsi veriyor taksitli aldığınız için mantıklı gibi ama 29k 4050ye çok gibi geliyor bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburadada mi kanka dedigin model. Diger sitelerde gordum diye hatirliyorum. Eger oyleyse, hb dan almak zorunda oldugum icin tercih etmedim.

Bu fiyata 32gb olabilir aslında. 33k dan başlıyor 4060 laptoplar.
Kanka asil dusuncem su. 32 gb olmasina da gerek yok. Sonradan 16 gb daha ekler 32 lerim, sonradan degisebilecek tum parcalarda ayni dusuncedeyim. Fakat bunun yerine 16 gb ramli diger leptoplaeda genelde dusuk watt ekran karti goruyorum.

watt mevzusu 4000 serisinde 100w üstünde aynı fpsi veriyor taksitli aldığınız için mantıklı gibi ama 29k 4050ye çok gibi geliyor bana

Peki senin dedigin 16 lik modeli alip yaninda 16 gb ram ve ssd alsam, daha ucuza denk getirsem model mantikli olur mu aga

Acer nitro 16 modelinde güzel bir ivme yakaladı ama bu modelinde %45ntsc var tavsiye etmem. Kendi kullandığım bu model daha mantıklı hem işlemcisi daha önde hemde ekranı %100sRGB. 8gb ram takviyesi şart tabi.
Kanka bu model de hb de varmi bilmiyorum. Birazdan bakicam buna da

bence 16 ram yeterli hiç alma model bana genel olarak pahalı geldi 4050li başka modeller 25kya satılıyor yukarıdaki arkadaşın dediğine göre ekranı da pek iyi değilmiş e o zaman fark vermenin mantığı kalmıyor ama taksitli şekilde aldığın zaman ileride her türlü karda oluyosun bence alabildiğin kadar iyi ekranlı model al taksitle kara geçiyosun zaten

Cihaz güzel donanım içine sindiyse al geç.
İcime sindi ama hala acaba emsalleri varmi diye bakiniyorum 😀mesela 32 gb yerine 16 olsa da islemcisi ryzen 7 olsa gibi

bence 16 ram yeterli hiç alma model bana genel olarak pahalı geldi 4050li başka modeller 25kya satılıyor yukarıdaki arkadaşın dediğine göre ekranı da pek iyi değilmiş e o zaman fark vermenin mantığı kalmıyor ama taksitli şekilde aldığın zaman ileride her türlü karda oluyosun bence alabildiğin kadar iyi ekranlı model al taksitle kara geçiyosun zaten
Kanka hepsi buradadaki heptoplara baktim 25 k ya emsali pek yok. Hani ram yerine ekran karti saha yuksek, islemcisi daha yuksek bi model de bulamadim 32 k ya

İcime sindi ama hala acaba emsalleri varmi diye bakiniyorum 😀mesela 32 gb yerine 16 olsa da islemcisi ryzen 7 olsa gibi
ekran kartı aynı olduktan sonra eğer sabah akşam cs oynamıyosan pek farketmez ryzen 5 her türlü yeterli oyunculuk için 7 serileri genelde render işlerinde daha başarılı oluyor

Kanka hepsi buradadaki heptoplara baktim 25 k ya emsali pek yok. Hani ram yerine ekran karti saha yuksek, islemcisi daha yuksek bi model de bulamadim 32 k ya
35kya 4060lı lenovo loq vardı onu bi araştır

Geri