ANORMAL EKRAN KARTI KULLANIMI

Reaksiyon skoru
8
asetto corsadayken ekran kartı kullanımım görev yöneticisinden baktığım zaman %80 %85 oluyor fakat cs fortnite da %25 kullanıyor %30 u geçmiyor ve kullanım %80 olunca bi anda 10 derece artıyor

İlk olarak görev yöneticisinden değerlere bakılmaz, ikinci olarak normal bir şey bu. E-spor oyunlarında FPS çok yüksek olduğundan kart kendini kullanmaz.

İlk olarak görev yöneticisinden değerlere bakılmaz, ikinci olarak normal bir şey bu. E-spor oyunlarında FPS çok yüksek olduğundan kart kendini kullanmaz.
ama oyuna girdiğim zaman bi anda 15 derece artması normalmiki

Bu aletler ısınmayacak ise niye üstünde soğutma sistemi var ?
hocam isinmasina birsey demiyorum oyuna girdigim gibi 10 15 derece artiyor saniyesinde bu normalmi diyorum

hocam isinmasina birsey demiyorum oyuna girdigim gibi 10 15 derece artiyor saniyesinde bu normalmi diyorum

Normal.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim eski GTX 1660 ım oyuna girdiği gibi 50 den 80 oluyordu :D.

Daha normal bir şey yok. Masaüstündeyken ekran kartına yük binmiyor, oyundayken yük biner buna bağlı olarak da ısınır tabii.

asetto corsadayken ekran kartı kullanımım görev yöneticisinden baktığım zaman %80 %85 oluyor fakat cs fortnite da %25 kullanıyor %30 u geçmiyor ve kullanım %80 olunca bi anda 10 derece artıyor
araçlarda da ne kadar fazla gaza basarak hız artırırsan ve dik rampada aracı ne kadar sıkıştırırsan hararet yükselir ve yakıt tüketimi artar işlemci ve ekran kartı kullanımı arttıkça çekeceği güç ve sıcaklık artacaktır ısınması normal bende amd r5 5600 işlemci ve rx 590 ekran kartı var ekran kartı boşta 40-45 yükte max 65-81 arası oyuna göre bu değişiyor o yüzden aralık biraz fazla ama max 81 daha üstünü görmedim işlemcim yine kule tipi soğutucu var boşta 35-45 yükte 65-72 arası geziyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,932
Üyeler
198,219
Son üye
somonEmekcisi
Geri