CtrlAltDefeat
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Doğrudur, ben sistemdeki 4060 windforce oc için konuşuyorumben 4060ti kullanıyorum gayet memnunum, elektrik faturası da pc almadan önceyle kısmen aynı geliyor diyebilirim.
Doğrudur, ben sistemdeki 4060 windforce oc için konuşuyorumben 4060ti kullanıyorum gayet memnunum, elektrik faturası da pc almadan önceyle kısmen aynı geliyor diyebilirim.
bir yerde intel xmp diyor bir yerde expo diyor. Her ikisini de destekleyen ramler varmış. Sitelerde tek tek ürün özelliklerine bakıyorum. Konu açtım dönüş yapan da olmadı. 7500f/7600 işlemci için b650 biostar anarkarta hangi ramleri alacağım.bu ram benim am5 asrock anakart uyumlu değil sürekli 4800mhz resetliyor anakart. daha çok intel tarafında iş yapıyor sanırım.
hocam bu veriye hangi siteden bakıyorsun, markaların sogutmasını merak ediyorumDoğrudur, ben sistemdeki 4060 windforce oc için konuşuyorum
Alıntıyı görüntüle
kullanıyorum tavsiye ederimXBOX controller için ne düşünüyorsunuz alınmalı mı
![]()
Xbox Kablosuz 9. Nesil Controller Siyah ( Microsoft Türkiye Garantili ) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Techpoweruphocam bu veriye hangi siteden bakıyorsun, markaların sogutmasını merak ediyorum
Kaça düşmüştüLianli o11 dynamci kasayı alsam mı?
4800 tl hatta çektim bir tane.Kaça düşmüştü
bunu almak mesele değil ki fanlar vs bi kasa parası daha veriyorsun4800 TL hatta çektim bir tane.
Elimde 4x eski kasamdan kalak fan, 3x sıvı soğutucunun fanları mevcut. Daha geniş bir akvaryum kasa istiyordum. Zamanla fanları sl infinity e dönüştürürüm.bunu almak mesele değil ki fanlar vs bi kasa parası daha veriyorsun
Hadi ya bilsem alırdım valla güzel fiyat hayırlı olsun.4800 TL hatta çektim bir tane.