yemregunay21
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Arkadaslar 2 valorant hesabim var ikiside hicbir yanlisim olmamasina ragmen vanguard tarafindan banlandi valorant yetkilisi arkadas varsa forumda ilgilenmesini rica ediyorum
illa bi sebebi vardır iyi düşün birine kastırdıysan küfür etyiysen flnArkadaslar 2 valorant hesabim var ikiside hicbir yanlisim olmamasina ragmen vanguard tarafindan banlandi valorant yetkilisi arkadas varsa forumda ilgilenmesini rica ediyorum
Vanguard yani hileden ban yemiş anlaşılanilla bi sebebi vardır iyi düşün birine kastırdıysan küfür etyiysen fln
ne alakane güzel işte hocam salın şu şirketin oyunlarını
iyi dedin kralne güzel işte hocam salın şu şirketin oyunlarını
kanka osucuyum normalde reflexler ve aim iyi her oyun akiyor bilgin varsa diger konuma bakarmisincs varkan valo mu ? acilen valo yu bırakmalısın
anakart bani yemiyorum ve user rules section 7 den ban yedigim yaziyor smurf lerle alakali bir kural ama ana hesabim ban yediVanguard bir şeyi hile olarak algılamış olmalı. G.o
Şuan da en gelişmiş anticheat programına bunu diyorsunRiotun anticheat programı hile dışında her şeyi hile olarak banlayabilir. Geçmiş olsun...
Forumun yaş ortalaması düşmüş. İsteyen istediğini oynar ve buna sen mi karar vereceksincs varkan valo mu ? acilen valo yu bırakmalısın