VALORANT durduk yere ban yedim

Reaksiyon skoru
10
Arkadaslar 2 valorant hesabim var ikiside hicbir yanlisim olmamasina ragmen vanguard tarafindan banlandi valorant yetkilisi arkadas varsa forumda ilgilenmesini rica ediyorum

Arkadaslar 2 valorant hesabim var ikiside hicbir yanlisim olmamasina ragmen vanguard tarafindan banlandi valorant yetkilisi arkadas varsa forumda ilgilenmesini rica ediyorum
illa bi sebebi vardır iyi düşün birine kastırdıysan küfür etyiysen fln

Bende durduk yere oyundan 1 hafta ban yedim. 1-2 ay önce. sebepsiz (illa sebebi vardır belki hatadır ama oyunda değildim)

mouse programı olur, başka bir uygulama olur vs her şeyi zararlı algılayıp ban atabilir. mouse uygulamasıyla makro vs yapıp sonra ya arkadaşlar ben hile açmadım niye ban yedim diye ağlayan çok oluyor. oyun açıkken arka planda çalışan uygulamalar varsa herhangi birinden yemiş olabilirsin

Vanguard bir şeyi hile olarak algılamış olmalı. G.o

cs varkan valo mu ? acilen valo yu bırakmalısın

kanka osucuyum normalde reflexler ve aim iyi her oyun akiyor bilgin varsa diger konuma bakarmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vanguard bir şeyi hile olarak algılamış olmalı. G.o
anakart bani yemiyorum ve user rules section 7 den ban yedigim yaziyor smurf lerle alakali bir kural ama ana hesabim ban yedi

Riotun anticheat programı hile dışında her şeyi hile olarak banlayabilir. Geçmiş olsun...
Şuan da en gelişmiş anticheat programına bunu diyorsun🤣🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumun yaş ortalaması düşmüş. İsteyen istediğini oynar ve buna sen mi karar vereceksin 🤣🤣

Geri