iPhone 16 beklenir mi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
iPhone 16 Pro serisi sizce beklenir mi yoksa 15 Pro mu alınır?

YD kullanacaksan 11 ay beklemen lazım kafan rahat 1.5 sene kullanmak için, yurtiçiyse beklenebilir 5 ay kadar kaldı gelmesine.
Bence gerek yok 15 pro alınır.

Beklemen de fayda var bence ne olur ne olmaz.

iPhone 16 Pro serisi sizce beklenir mi yoksa 15 Pro mu alınır?
Beklenmez aman aman özellik gelmez ayrıca bu ülkede bir şeyi almadın mı daha zor alıyorsun sonra beklemek zarar artık.

Valla bütçem 50k iphone 15 almayı düşünüyorum sizce 15 alayım mı 16 mı bekliyim? fiyat farkı nasıl olur, düz alıcam prosuz.

YD kullanacaksan 11 ay beklemen lazım kafan rahat 1.5 sene kullanmak için, yurtiçiyse beklenebilir 5 ay kadar kaldı gelmesine.
Bence gerek yok 15 pro alınır.
Gerek yokmu saçma konuşmuşsun
Post automatically merged:

Valla bütçem 50k iphone 15 almayı düşünüyorum sizce 15 alayım mı 16 mı bekliyim? fiyat farkı nasıl olur, düz alıcam prosuz.
16 bekle 1 nesil üst işlemci kullanicaksin

Gerek yokmu saçma konuşmuşsun
"bence" kardeşim okuduğunu anlıyorsundur umarım.
"Beklenebilir, ama bence 15 alınır, beklemeye değecek olağanüstü değişiklikler yok"
Anladın umarım.

:d Düz versiyon alacağına gidip sağlam bi s23 ultra al telefon kullanıyorum dersin

15 almayı düşünseydim iphone 16'ın çıkmasını beklerdim ben. Çok özellik farkı yoksa (ben beklemiyorum öyle çok bir farkı olacağını) ve arada dağlar kadar fiyat farkı varsa 15 alırdım. Yine de beklemekte fayda var

Geri