silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
iPhone 16 Pro serisi sizce beklenir mi yoksa 15 Pro mu alınır?
Yurtiçi. Kendim için değil bu soruYD kullanacaksan 11 ay beklemen lazım kafan rahat 1.5 sene kullanmak için, yurtiçiyse beklenebilir 5 ay kadar kaldı gelmesine.
Bence gerek yok 15 pro alınır.
Beklenmez aman aman özellik gelmez ayrıca bu ülkede bir şeyi almadın mı daha zor alıyorsun sonra beklemek zarar artık.iPhone 16 Pro serisi sizce beklenir mi yoksa 15 Pro mu alınır?
Gerek yokmu saçma konuşmuşsunYD kullanacaksan 11 ay beklemen lazım kafan rahat 1.5 sene kullanmak için, yurtiçiyse beklenebilir 5 ay kadar kaldı gelmesine.
Bence gerek yok 15 pro alınır.
16 bekle 1 nesil üst işlemci kullanicaksinValla bütçem 50k iphone 15 almayı düşünüyorum sizce 15 alayım mı 16 mı bekliyim? fiyat farkı nasıl olur, düz alıcam prosuz.
"bence" kardeşim okuduğunu anlıyorsundur umarım.Gerek yokmu saçma konuşmuşsun
:d Düz versiyon alacağına gidip sağlam bi s23 ultra al telefon kullanıyorum dersinValla bütçem 50k iphone 15 almayı düşünüyorum sizce 15 alayım mı 16 mı bekliyim? fiyat farkı nasıl olur, düz alıcam prosuz.
kanka iphone yaa asjfas:d Düz versiyon alacağına gidip sağlam bi s23 ultra al telefon kullanıyorum dersin
Düz model iphone kullanan iphone kullanıyom demesin ya batarya leş ekran 60hz at çöpe gitsin aynı paraya taş gibi s23 ultra varkanka iphone yaa asjfas