SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Multi-Platform Gaming 5291TL

Mustiback

80+
Reaksiyon skoru
226
Fiyatı uygun geldi. Amazon germany satıcı. Yorumlar pek iç açıcı değil ama değerlendirmek isteyen bakabilir.

Arctis 7P+ veya Logitech G535/733 ile kıyaslarsak nasıl?

Bu paraya cloud 3 wireless alırım, steelseries'in bi mouselari güzel bence. Bu kulaklıkta epey dipses var .

Iyi dedin, klavye ve mouse olarak güzel ürünleri var gerçekten ama bence hyperx, razer veya corsair kadar iyi kulaklık üretemiyor.
gaming sektöründe özellikle yeni çıkarttığı nova pro wireless kulaklığı liderliğe kapışacak şekilde donanımlı ve kullanıcılar çok memnun, yanlış anlama ben steelseries in mesela mouse nu almıyorum sen mouse u güzel demişsin illa güzeldir ama bana göre razer v3 proya Steelseries in hiç bir mouse u yetişemez lakin kulaklık olarak dediğim model çoğu kişi tarafından istenen kullananlar tarafından çok beğenilen bir kulaklık genelleme yapmayalım bence kanka

Steel series arctis 1 wriless kullanıyorum bozuldu değişim için 7p talep edecem verirlerse tabi ki önceden de almak istiyordum taksik seçeneği yoktu alamamıştım nasip olursa alacağım arctis 1 wriless bile gayet güzel şarj ı biraz çabuk bitiyor o kadar

Geri