stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,523
https://amzn.eu/d/5SZVpYe nays ile 900tl bunu al binkat daha iyi pilli 100gram mousmu alınır artıkVar mı bildiğiniz daha iyi fare bu fiyata (kablosuz)
https://amzn.eu/d/5SZVpYe nays ile 900tl bunu al binkat daha iyi pilli 100gram mousmu alınır artıkVar mı bildiğiniz daha iyi fare bu fiyata (kablosuz)
Iptal edeyim mi sipariş verdimBu mouse çok dandik 800tl felan verilmez pilli 100gram pil masrafı ooo alana go daha iyi mouselar var bu fiyatlara
Bence et antika oldu bu mouseIptal edeyim mi sipariş verdim
Biraz araştırdım ama g305 in yorumları daha olumlu gibi geldi sankiBence et antika oldu bu mouse
malzeme kalitesi kullanılan parça özelliği olarak fark varBiraz araştırdım ama g305 in yorumları daha olumlu gibi geldi sanki
valla bilemedim hocam iptal etsem mi baya uygun fiyata almış olucam kararsız kaldımmalzeme kalitesi kullanılan parça özelliği olarak fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
logitech kronik sıkıntılı mouse
Neden hocamPilli mouse almazdım ben, fiyata bir şey diyemem bu paraya logitech ürünnü almak çok iyi ama pilli mouse almam.
Arkada pil olması ön tarafa göre ağırlık yapıyor ve mouse kendi ile maynı ağırlıktaki pilsiz mouselara göre çok ağır hissettiriyor, dengesiz oluyor. Ki zaten G305 tuğla gibi ağır mouse.Neden hocam
Sizce ne yapayım iptal edip başka bisey mi alayım kablosuz mouse a geçmek istiyorumArkada pil olması ön tarafa göre ağırlık yapıyor ve mouse kendi ile maynı ağırlıktaki pilsiz mouselara göre çok ağır hissettiriyor, dengesiz oluyor. Ki zaten G305 tuğla gibi ağır mouse.
Bende g203 kullanıyorum hocam kablosuz olduğu için sipariş verdim ama caymaya başladım forumdakilerin söylediklerindenG203 kullanıyorum, kablosuz istiyotum buna geçilir mi agırlıgı fazla geldı
Hocam forum g305i gömüyor, g305in yorumları kendisini övüyor. Dediğim gibi agırlıgı fazla benceBende g203 kullanıyorum hocam kablosuz olduğu için sipariş verdim ama caymaya başladım forumdakilerin söylediklerinden