❌İndirim Bitti! Samsung 980 PRO NVMe M.2, 1 TB SSD 3299TL / 12 Taksit

12 taksitle alsan 1 yılda yine kara gecersın kacırılmaz bence

Bende bir adet 500 gb m2 ssd var . Şimdi bunu kullanıp windowsu buna aktarmam daha mantıklı değil mi? diğer ssd yi ise sadece depolama aracı olarak kullanmam daha iyi olur gibi geliyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Zam gelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bir adet 500 gb m2 ssd var . Şimdi bunu kullanıp windowsu buna aktarmam daha mantıklı değil mi? diğer ssd yi ise sadece depolama aracı olarak kullanmam daha iyi olur gibi geliyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Windowsu buna klonla ama tek m2 slotun var ise direk formatla baştan uğraşma SSD kutusu alman lazım klonlama için.

Fiyat artmış konuyu açan arkadaş bilgin olsun

İndirim bitti ama amazon'un sağı solu belli olmaz 3-5 gün sonra aynı fiyata çeker.

Zam gelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windowsu buna klonla ama tek m2 slotun var ise direk formatla baştan uğraşma SSD kutusu alman lazım klonlama için.
2 tane M2 slotum var klonlama işlemini nasıl yapabilirim. ( Anlatiyormuş görmedim teşekkür ederim. )

Dün boş kartla sipariş vermiştim bugün Haziran Kredi kampanyaları çıktı 3000 e 300 puanla maksimumdan ödedim 12 taksit çok fena vurgun oldu paylaşan arkadaşa teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,397
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri