Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,203
Türkiye'de geçerli olan herhangi bir bölüme dahil olacak kadar yüksek sıralama yaptınız diyelim. Hangi bölümü neden tercih ederdiniz?
Sayısalda İTÜ Yapay Zeka MühendisliğiTürkiye'de geçerli olan herhangi bir bölüme dahil olacak kadar yüksek sıralama yaptınız diyelim. Hangi bölümü neden tercih ederdiniz?
Bilgisayar mühendizliğini okuyup 2 sene dil eğitim + kod bilgisi alıp yurt dışına giderdim.Türkiye'de geçerli olan herhangi bir bölüme dahil olacak kadar yüksek sıralama yaptınız diyelim. Hangi bölümü neden tercih ederdiniz?
Çok mantıklı çok doğru konuşmuş. Yapay Zeka Müh > CS olacak bir süre sonra.Sayısalda İTÜ Yapay Zeka Mühendisliği
EA'da ise Galatasaray Hukuk.
Yok bee insanı yıldırır yaelektornik mühendisliği
yüksek maaş var bak derimÇok mantıklı çok doğru konuşmuş. Yapay Zeka Müh > CS olacak bir süre sonra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok bee insanı yıldırır ya
Yatay geçiş de yapabilirsin bence yurtdışına eğer ki bütçe varsa orada yaşamak için. Burs durumlarını bilmiyorum.Bilgisayar mühendizliğini okuyup 2 sene dil eğitim + kod bilgisi alıp yurt dışına giderdim.
Aga yine senyüksek maaş var bak derim
Tıp ve hukuk hala çok iyi yapay zekanın en son ulaşabileceği bölümler. Yapay zekanın yapacağı iş değil. Gelecek için Tıp hala seçenek ama çekilmez para için istek varsa anca.Tıp harici herhangi bir bölüm seçin gençler. Hiç pişman olmazsınız.
bilgisayar mühendisliğiTürkiye'de geçerli olan herhangi bir bölüme dahil olacak kadar yüksek sıralama yaptınız diyelim. Hangi bölümü neden tercih ederdiniz?
İsteği olanın isteği maksimum 3 ayda söner geçer. Yapılacak iş değil beyler aklı olan yazmaz.Aga yine senD hg kanka yapay zeka daha gelecek bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tıp ve hukuk hala çok iyi yapay zekanın en son ulaşabileceği bölümler. Yapay zekanın yapacağı iş değil. Gelecek için Tıp hala seçenek ama çekilmez para için istek varsa anca.
Tıp yerine Tıp Mühendisliği de yazılabilir.Tıp harici herhangi bir bölüm seçin gençler. Hiç pişman olmazsınız.