Ucuza mc pre önerisi

Arkadaşlar her ne kadar çoğumuz fazla mc oynamasakta kırk yılda birde olsa mutlaka giriyoruz en azından ben böyleyim :) e postası değişebilir bir pre almak istiyorum sıkıntısız site önerisi varmı fiyatı mantıklı olursa biraz iyi olur
Türkiye'de ucuza satan çoğu site plati ru sitesinden ucuza alıp üzerine kar koyarak satmaktadır. Bu premiumlar tamamen şans işidir. Çoğu çalıntıdır. Alırsan orijinal al bir kere al. Bedavaya veren sitelerden de alabilirsin.

Türkiye'de ucuza satan çoğu site plati ru sitesinden ucuza alıp üzerine kar koyarak satmaktadır. Bu premiumlar tamamen şans işidir. Çoğu çalıntıdır. Alırsan orijinal al bir kere al. Bedavaya veren sitelerden de alabilirsin.
Orjinali 140tl yi geçiyor

Zamanında 80 hatırlıyorum. Yani bedava veren siteler ile ucuza satanlar arasında fark yok. Hepsi toptan olarak plati ru dan çalıntı alır.
Herseyi değişen alacağım

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herseyi değişen alacağım

Onlarda satılıyor. Her şeyi değişen sahibinden alınır ilk e postası bilinen.

Genelde her şeyi değişen diyorlar. Ama ilk e postasını vermiyorlar.

Onlarda satılıyor. Her şeyi değişen sahibinden alınır ilk e postası bilinen.

Genelde her şeyi değişen diyorlar. Ama ilk e postasını vermiyorlar.
Almayım ozaman yapcak bisey yok

Almayım ozaman yapcak bisey yok

Kankam oynucaksan dediğim gibi bedava veren sitelerden al. Eski den free gg diye bi site vardı görev yapıp alıyordun hesap uzun süre duruyordu. Şimdi o site mining ile çalışıyor virüslenmiş.

Bedava premium almak için youtubede araştır.

Mesela " Free minecraft premum " yaz tarihten yakın zamanlara getir. Çoğu site açılıp kapanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,146
Üyeler
187,938
Son üye
sixfingerdev
Geri