Öneri RYZEN 5 5600 İÇİN SIVI SOĞUTUCU ÖNERİR MİSİNİZ

Tahster

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
4500
arkadaşıma sıvı soğutucu almak istiyoruz bütçe 3000-4000tl civarı şimdi bazılarınız gerek yok diyebilir ama aydında yaşıyoruz ve hava şimdiden 40 derece üstüne ev cok fazla güneş aldığı için daha fazla ısınıyor bu yüzden lütfen fiyat performans önerir misiniz ben bir kaç tane buldum bura linkleri koyacağım sizinde tavsiyeleriniz varsa bekliyorum
https://www.itopya.com/msi-mag-core...e&utm_medium=video&utm_campaign=DonanimArsivi

arkadaşıma sıvı soğutucu almak istiyoruz bütçe 3000-4000tl civarı şimdi bazılarınız gerek yok diyebilir ama aydında yaşıyoruz ve hava şimdiden 40 derece üstüne ev cok fazla güneş aldığı için daha fazla ısınıyor bu yüzden lütfen fiyat performans önerir misiniz ben bir kaç tane buldum bura linkleri koyacağım sizinde tavsiyeleriniz varsa bekliyorum
Kasa modeli?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa modeli?

XIGMATEK AQUA ULTRA 7x12cm ARGB TEMPERLİ CAM MidT ATX GAMING KASA​

Kasa modeli?

bunu bir kaç forum başlığı altında gördüm markayı çok bilmiyorum ama sanırım sıvı soğutma tarafında iyi

Şuan amd'nin stok fanıyla mı kullanıyorsun.
malesef evet arkadaşım öyle kullanıyor ve bugün 90 derece üstüne cıktı valorantta

Şuan amd'nin stok fanıyla mı kullanıyorsun.
bir kaç farklı oyunda da aynı şekil normal kullanımda bile 60 derecelerdeydi bugün cok sıcak oldugundan dolayı

Kasa modeli?

bir şey sormak istiyorum acaba benim ryzen 5 5500 için daha fp ne önerirsin

malesef evet arkadaşım öyle kullanıyor ve bugün 90 derece üstüne cıktı valorantta

bir kaç farklı oyunda da aynı şekil normal kullanımda bile 60 derecelerdeydi bugün cok sıcak oldugundan dolayı
Para senin paran bütçeni çok sarsmayacaksa sıvı soğutma al tabii ki ama 5600 65w lık bi işlemci, güzel bi kule tipi alsan sorununu daha ucuza çözersin.
Screenshot_11.png

O islemci icin asla 4-5000TL sivi sogutucuya para verme. Ben de kullaniyorum su an 5600, Thermalright Peerless Assassin tarzi eski bi hava sogutucu ve Thermal grizzly kryonaut ile 62-63 derecelerde geziyo oyunlarda. Hic gidip de o islemci icin sivi sogutucuya para dokme.

O islemci icin asla 4-5000TL sivi sogutucuya para verme. Ben de kullaniyorum su an 5600, Thermalright Peerless Assassin tarzi eski bi hava sogutucu ve Thermal grizzly kryonaut ile 62-63 derecelerde geziyo oyunlarda. Hic gidip de o islemci icin sivi sogutucuya para dokme.
ya öyle düşünüyorum ama hava burada çok sıcak biraz çekincem var

bir şey sormak istiyorum acaba benim ryzen 5 5500 için daha fp ne önerirsin
Id cooling se214xt

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili​

bu nasıl sence

ya öyle düşünüyorum ama hava burada çok sıcak biraz çekincem var
Adanadayim bende islemcim i5 8600k id cooling se214xt ile 60 derece ustunu gormedjm

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili​

bu nasıl sence
Gayet iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,298
Üyeler
190,724
Son üye
dogancandogan
Geri