🔥İndirim Raijintek Cratos ATX 3.0 1200W 80+ GOLD PCIe 5.0 - 5199 tl

bu paraya açık ara en iyisi zaten daha ucuza yok çok kaliteli beklemen saçmalık olur
Sistemi yüke sokmaya var mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dalgalanma olacak mı PSU da 🤣

Bu arada Raijintek Fanboyu filan değilim, hiçbir çıkarımda yok. Bilindik markalara göre daha kaliteli geldi bana. Alman design Taiwan üretimi yazıyor kendi sitesinde. Fiyatı da uygun olunca paylaştım. Kimseye zorla alın diye baskıda yapmıyorum :)
Merak ettiğiniz bişey varsa bakabilirsiniz, yalan diyorsanızda iletişim hattı var şikayet edebilirsiniz 🤷‍♂️

Var şu an mobildeyim incelemesini atacaktım ama 1200w olanın bizzat incelemesini gördüm değerleri gayet iyi neden bu kadar çok hater yorumu yaptın analamdım açıkcası rajintek zaten globalde abd de ve almanyada çok bilinen bir marka.
Haterlık yapmıyorum, o kadar kaliteliyse at bakalım incelemelerine ben bulamadım ona göre önerelim veya aldıralım. Piyasaya göre ucuz fakat kaliteli diye önerdikten veya aldıktan sonra üzmesin uzun vadede.

Haterlık yapmıyorum, o kadar kaliteliyse at bakalım incelemelerine ben bulamadım ona göre önerelim veya aldıralım. Piyasaya göre ucuz fakat kaliteli diye önerdikten veya aldıktan sonra üzmesin uzun vadede.
Yukarıya ekledim.

RM850e var bende kapalı kutu (jelatini üzerinde). Kafa kafaya değişmeye razıyım hatta üste 500 tl vereyim :)

Var şu an mobildeyim incelemesini atacaktım ama 1200w olanın bizzat incelemesini gördüm değerleri gayet iyi neden bu kadar çok hater yorumu yaptın analamdım açıkcası rajintek zaten globalde abd de ve almanyada çok bilinen bir marka.

Buldum alın size incelemesi hani yoktu ?

Kralll

Eyvallah inceliyorum :)

Abii PSU çok kaliteli aklın durur 🤣🤣

tamam yapalım occt den mi
Gerek yok hocam kaliteliymiş bulduk sertikalarını 😅

@Aykut D. Şuradaki linkten ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin :D

Son düzenleme:
Eyvallah inceliyorum :)

Abii PSU çok kaliteli aklın durur 🤣🤣

Gerek yok hocam kaliteliymiş bulduk sertikalarını 😅

@Aykut D. Şuradaki linkten ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin :D
Hayda alınır mı? kardeşim ehehhe

RM850e var bende kapalı kutu (jelatini üzerinde). Kafa kafaya değişmeye razıyım hatta üste 500 TL vereyim :)

Kralll
Elimde 800w platinum server psu var takasa gel 10 yıl hiç patlamadan çalıştı :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,125
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri