Find the perfect power supply unit (PSU) for your computer system with our accurate PSU calculator. Determine the ideal wattage based on your components and calculate power requirements for optimal performance.
Find the perfect power supply unit (PSU) for your computer system with our accurate PSU calculator. Determine the ideal wattage based on your components and calculate power requirements for optimal performance.
tr.msi.com
yardımcı olabilir hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2kda 7900 gre 7500f ile düşünüyorum ama amd gpuların dengesiz watt değişimleri korkutuyor açıkçası.
ram mhz düşürmezsen yapıyor + amd ekran kartları cok sesli + kondoster ugultusu cok cıkma ihtimali var.
performans dersen süper silent moda al kullan yapiyorum.
paran yetiyorsa 7800x3d al geç hiç uğraşma gre güzel model.
7500f de güzel bütcen cikmassa ilerde satarsın piyasası pek düşmüyor işlemcinin 0 fiyatın yakın satanlar var yani satar işlemci değişirsin.
uçuk anakart alma performans ve fps iyi olan al ramlar cl30 6000mhz al yeterli bütcen yoksa kıs kasayı fps ürünü zokko felan al veya powerle ucuz sağlam modeller var ondan alki işlemci küvetli tutarsın.
kasan mesh olsun yeterki cok fark ediyor teneke yıgını bile alsan güzel fanla serin tutuyor.
imkanın varsa en gold power kullan kaliteli psu bile amd ekran kartı tutarlılık farkı var gibi geliyor bana.
intel ve nvidia göre dağa çok performans alırsın uyguna gelir benim düşüncem bu fan boy değilim hangisi uygun işime gelirse onu alırım 4070super vericem paraya 7900xt aldım mutluyum ses hariç
Başka bir forumda sordular bu markayı 2 PSU uzmanı araştırdıktan sonra bilgi paylaştılar. Taiwan menşeli bir firma. Japon kapasitör kullanıyorlarmış. İçinin görüntüsünü paylaştılar herkes şok oldu. hatta onlarda çok şaşırmıştı bu kadar kaliteli olup böyle uygun fiyat olmasına. Türkiyeye şuan sadece teknobiyotik getiriyor bildiğim kadarıyla
Başka bir forumda sordular bu markayı 2 PSU uzmanı araştırdıktan sonra bilgi paylaştılar. Taiwan menşeli bir firma. Japon kapasitör kullanıyorlarmış. İçinin görüntüsünü paylaştılar herkes şok oldu. hatta onlarda çok şaşırmıştı bu kadar kaliteli olup böyle uygun fiyat olmasına. Türkiyeye şuan sadece teknobiyotik getiriyor bildiğim kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı fabrikada üretiliyormuş. Hatta Şuan Enermaxta kendisi üretmiyor,fason üretiliyor
Marka hakkında çok fazla bilgim yok ancak yabancı inceleme yapan sitelerde markanın başka modellerinin beğenildiğini gördüm. Akakçe'ye baktığımda bu fiyata bu özelliklerde bir şey göremediğimden almak isteyebilecek arkadaşlar için paylaşmak istedim. Alana hayırlı olsun...
Anakart: MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi İşlemci: R5 7600X. RAM: 2* XPG Black 6600 MHz CL30. Ekran kartı: Galax 1-Click OC 2X RTX4070. Sistemim bu şekilde güç kaynağı için ayırdığım bütçe 3500 TL. Başlıktaki güç kaynaklarının arasında kaldım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. 5xxx serisi kartlar...
www.technopat.net
Son attığım linkte araştırdıktan sonra herkese öneriyor.
Marka hakkında çok fazla bilgim yok ancak yabancı inceleme yapan sitelerde markanın başka modellerinin beğenildiğini gördüm. Akakçe'ye baktığımda bu fiyata bu özelliklerde bir şey göremediğimden almak isteyebilecek arkadaşlar için paylaşmak istedim. Alana hayırlı olsun...
Anakart: MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi İşlemci: R5 7600X. RAM: 2* XPG Black 6600 MHz CL30. Ekran kartı: Galax 1-Click OC 2X RTX4070. Sistemim bu şekilde güç kaynağı için ayırdığım bütçe 3500 TL. Başlıktaki güç kaynaklarının arasında kaldım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. 5xxx serisi kartlar...
www.technopat.net
Son attığım linkte araştırdıktan sonra herkese öneriyor.